سلام به همه
خواستم اطلاع بدم که نامه من رسید.
باورتون میشه؟
اصلا نمیتونم چیزی رو که میبینم باور کنم.
خدایا واقعا ازت ممنونم....
1100 !!!!!!!!!!!!!!!!
1100 !!!!!!!!!!!!!!!!
فکر نمیکردم یه روز از آمریکا این نامه به دستم برسه...
خدایا 1100 بار ازت متشکرم.......
بالاخره نامه علی، پسر حسن آقا که از بچگی با هم دوست جون جونی بودیم و بعدش رفته بود آمریکا گم و گور شده بود رسید. واقعا دلم براش تنگ شده بود..............
یه وقت بد و بیراه نثارم نکنین. زشته، قباحت داره. بده.
فقط خواستم یه کم از دلهره بیاین بیرون حال و هواتون عوض بشه.
خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نامردی هورییییییییییییییییییییییییی دلم ریخت
اجازه آقاي ناظم اين سال بالاييه ما پيش دبستانيا رو سر كار ميزاره خب!

پیام دست این 2010 ایها اگر بهت برسه میکشنت با این پستی که نوشتی ملت رو سر کار گذاشتی
داداش شمارت بالاست یه کاری کن که ملت برات دعا کنن نه مردومو اساسی بزاری سر کار .نکن به سرت میاد .حالا از ما گفتن بوددددددددددددددددددددددددددد
eminem عزیز، کار ما از دعا گذشته، نیاز به معجزه دارم. گفتم که برای اینکه حال و هواتون عوض بشه خواستم یه کم آمادگی بهتون بدم.
راستش اول میخواستم تاپیک را بذارم: "نامه من از KCC رسید" بعدش بنویسم اهه اشتباه بود نامه از KFC اومده.
به به بچه ها به روحیه دادن از طریق سر کار گزاشتن روی اوردن .. خدا آخر عاقبتشو بخیر کنه.
خیلی نامردی .کم مانده بود بپرم برم صندوق پستیمان را چک کنم
خواهشاً .......... بازی در نیارید اینم پست بود زدی

ای ول کلی حال کردم! خیلی به جا و مناسب بود! مخصوصا اون خط آخر!

سلام ای ول حال و هوا رو عوض کردی حال کردم البته دلم هری ریخت بعد...
با سلام
آقا اين كارت واقعا زنگ تفريح خوبى بود بعد از اين همه استرس و فشارى كه تو نوشته هاى انجمن ميخونديم .
از حس شوخ طبعى شما هم واقعا خوشم اومد،انشا الله كه هميشه موفق باشى، يادم بيار از آقاى مدير يه كارته 100 آفرين بگيرم برات

.
انشا الله كه امسال شاهد برنده شدن بچه هاى انجمن باشيم، اون هم واقعيش .
پيروز باشيد.
سلام
منم اولش باورم شد ولی بعد دیدم سر کاریه
امان از دست تو پیام
ولی خدایش حال و هوای انجمن 2010 رو تغییر دادی