مهاجرسرا

نسخه کامل: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
با انتشار بولتن سپتامبر 2009 اولین سری از شماره های 2010 برای ماه اکتبر کارنت خواهند شد. پس از آن هر ماه سری جدید شماره ها اعلام می شود. گفتگوهای مربوط به بولتن و کارنت شدن را در این تاپیک دنبال کنید.

من بی صبرانه منتظرم....Cool
meweadl جان،فکر میکنم ما با هم کارنت بشیم!
دقیقا از کِی جدول کارنت ها معلوم میشه؟
حدودا ماهی 3هزار تا رو رسیدگی میکنن؟ بر طبق روال سال قبل چطور بوده؟

"merdax" عزیز کیس نامبرت چنده؟
اگر بر اساس سال قبل حساب کنیم تا حدود 3xxx تو اکتبر کارنت می شه
من 5800 هستم! پس اینجوری ما نوامبر میشیم! آره؟
بابا یکی از پارسالیا بیاد بگه روال پارسالو!
واییییییییییییییییییییییییی چند بار بگیم؟ کشتید ما روووووووووووووووووووووو شما هااااااااااااااااBig GrinBig Grin
یکم وقت بگذارید و پستهای 2009 رو بخونید
شما باید تا آگوست صبر کنید تا بولتن جدید اعلام بشه باید ببینیم امسال روند اعلام شمارها به چه صورتی هست
اگر مثل پارسال باشه شما نوامبر یا حداکثر دسامبر کارنت میشید بقیه اش رو هم که 15000 بار گفتیم.
بابا همه تاپیکا رو نمیشه نشست دونه دونه خوند خطبه خط الهام جان!
حق بده برنده بزرگترین قرعه کشی تمام دنیاییم! نمیتونیم 1 ماه تو جو باشیم؟Big Grin
merdax نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
پس چرا ما 2009 ایها مثل شما ها جو گیر نشدیمممممممممممم؟
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
جواب این سوال شما توی این تاپیک بود....که اتفاقا دیشب پرسیده شده بود
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1016&page=3
بچه ها کسی میدونه وقتی زمان مصاحبه برسه محل مصاحبه اگه ترکیه باشه ویزا ترکیه هم میاد؟یا باید خودمون برا ویزا اقدام کنیم؟
ترکیه که ویزا نمیخواد!!!
جدیدا انگار میخواد!
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جدییییییییییییییییییییییییی؟؟؟ از کیییییییی؟
با سلام
ورود به ترکیه برای ایرانیها (دارای پاسپورت معتبر ایرانی )نیاز به اخذ ویزا ندارد و مجوز موقت ورود براي ايرانيان در فرودگاه یا مرز صادر مي شود. كه اعتبار آن 90 روز است.
لینک‌های مرجع