صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
از خانوم ها و آقايون مطلع عاجزانه تقاضاي راهنمايي دارم.
من جواني هستم 17 ساله كه مي خواهم در يكي از دانشگاه هاي آمريكا تحصيل كنم
لطفا بگيد چطور بايد پذيرش بگيرم؟؟؟[/color][/size][/font]
سلام
برای امریکا در مقطع لیسانس خیلی سخته به نظر من بهترین کار اینه که در ایران لیسانس بگیری و بعد برای انگلیس و امریکا
درخواست فوق بدی اگر امریکا پذیرش داد که هیچ اگر نداد یک مقطع در انگلیس بخونی شانست خیلی بیشتر میشه .
البته این نظر شخصی منه . در کل بگم پذیرش در مقطع لیسانس تقریبا غیر ممکن هست .
سلام
امریکا تافل بالای 580 و انگلستان و کانادا آیلتس بالای 6 رو میخوان .
سلام میخواستم برای فوق لیسانس عمران از دانشگاه امریکا پزیرش بگیرم فرق نمیکنه چه دانشگاهی باشه فقط 3 ماه بیشتر طول نکشه البته TAFEL IELTS هم ندارم ایا میشه پزیرش مشروط گرفت؟ کدوم دانشگاه راحت پزیرش میده ؟اسمشو اگه لطف کنید؟
اب مدرک کارشناسی ارشد عمران خواهان ادامه تحصیل در آمریکا می باشم در صورت امکان در لویس ویل
دوست عزیز
امیدوارت میکنم
چون دو هفته پیش با فردی اشنا شدم در دوبی که مثل خودت فوق لیسانس عمران بود وبرای پی اچ دی در امریکا با خانمش بهش ویزا دادند من نمیدونم چطور موفق شده بود فقط به شما میگم که بذر امید و موفقیت در ذهنتان بارور شود
یادم اومد که این فرد مدرک زبان جی ار ای داشت و اسفند ماه مدارک تحصیلی اش را به چند تا دانشگاه در امریکا فرستاده بود و خرداد در سفارت دبی مصاحبه داشت البته من جزییات دقیقتری از ایشون ندارم
موفق باشی
سلام .
من تازه عضو فروم شدم هر چقدر هم گشتم نتونستم جوابی برای سوالم پیدا کنم ....
من دانشجوی کارشناسی برق هستم .... و از طریق خانواده اقامت در آمریکا رو توی سال بعد بدست می آورم.
می خواستم ببینم راهی هست که بتونم انتقالی بگیرم و ریز نمراتی چیزی بدم و واحدامو قبول کنن .
مثلا توی سایت دانشگاه مری لند یه چیزایی پیدا کردم ولی بنا به چیزایی که اینجا نوشته مشکلم از اینطرفه .
http://www.admissions.umd.edu/admissions...ansfer.asp
اینم لینکیه که پیدا کردم .
soroush2031 نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
سلام
من تنها اطلاعاتی که دارم را می دم، دوستم رفته آمریکا با ویزا دانشجوی کسی که با ویزا دانشجوی میره آمریکا از ترم اول نمی تونه کار کنه معمولا از ترم بعد می تونند کار کنند ولی شما که برین آمریکا چون ویزاتون ویزایی مهاجرتی است از همون اول می توانید هم درس بخوانید و هم کار کنید
سلام دوست عزیز...
دو تا کار باید بکنی...
1-باید پول داشته باشی.
2-یه مقاله بین المللی ریجستر کنی.
البته باید بگم من خودم این راه رو از کسی شنیدم که دوستش رفته اونم با مدرک کارشناسی.
موفق باشی. رفتی برای ما هم دعوتنامه بفرست.
سلام دوست عزیز من که میگم اگه پولداری یه راست برو در غیر اینصورت باید حداقل لیسانس ( فوق بهتره ) رو بگیری . اونوقت خیلی راحت تر میتونی بری
موفق باشی
سلام من دانشجوي كارشناسي ارشد شيمي فيزيك دانشگاه كرمان مي باشم.داراي 2 مقاله ISI و 2 مقاله پذيرفته شده در دست چاپ ISI و 5 مقاله در سمينارهاي ايراني هستم.زمينه كاري من نانو كاتاليست براي روش فيشرتراپش است.همچنين كلاس زبان مي روم تا 6 ماه اينده ILTS را بگيرم.جهت اشنايي و همكاري با استاد راهنمايي از دانشگاه امريكا با زمينه كاري مشترك و همچنين اخذ بورس تحصيلي از دانشگاه امريكا براي دكترا مي باشم.لطفا راهنماييم كنيدوممنونم
والا تا اونجا که من میدونم پول داشتن یا نداشتنش زیاد تفاوتی نمی کنه. در مقطع لیسانس کلا ویسای دانشجویی خیلی سخت داده می شه. اگر شما برای مقطع لیسانس بتونید از یه دانشگاه full scholarship بگیرید راحت تر می تونید برید. در غیر این صورت , اگر بخواهید با پول خودتون برید یا اینکه دانشگاه فقط بخشی از مخارج تحصیل شما رو قبول بکنه احتمالا اصلا بهتون ویسای اف 1 نمیدن. در ضمن حتما باید تافل نزدیک به 100 یا بالاتر (بسته به دانشگاه) و یک ساپرتر قوی داشته باشید (اینا همه برای کسانی هست که برای مقطع لیسانس میرند) .
اگر بتونید از یک کالج (نه university) پذیرش بگیرید سالانه باید نزدیک به 30000 $ خرج کنید. بره همینه که میگن رفتن برای لیسانس سخته.
جواب این سوال برای من هم جالبه.
اگه کسی میدونه، بسم ا...

سلام من در دوم هنرستان رشته ی کامپیوتر هستم میخوام بعد از گرفتن دیپلم در آمریکا تحصیل کنم
هزینه ی تحصیل در امریکا چقدره مثلا
شهریه . خوابگاه . یا کرایه ی مسکن
هزینه ی ثبت نام رفتن ویا هرچی چیزه دیگه ای در ضمن چند وقت باید صبر کنم تا برم
لطفا هر چی به ذهنتون میرسه بگید . مخصوصا کسانی که رفتن به امریکا
مـمــنـون مــــــــیشـــــــــــــــــــــــم ***

صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12