مهاجرسرا

نسخه کامل: کارتهای اعتباری (كرديت كارد)، master card یا visa card
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
انجام خریدهای روزانه و بسیاری از پرداختهای مالی در آمریکا بدون استفاده از کارتهای اعتباری تقریبا اجتناب ناپذیر است. سایت رادیو کالج پارک برنامه خلاصه و مفیدی در مورد نحوه کارکرد کارتهای اعتباری تهیه کرده است. فایل صوتی این برنامه را از آدرس زیر دانلود کنید:

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
SALAM,
MAN TAZE VAREDE US SHODEHAM,MIKHASTAM BEPORSAM MAN CHETOR MITOONAM CREDIT CARD BEGIRAM.BE MAN GOFTEH AND BAYAD AZ BANK "SECURITY CREDIT CARD" DARKHAST BEDAM.SHOMA CHE KAR KARDID?
LOTFAN RAHNAMAII KONID
MERCI
شما می تونید درخواست Secure credit بدید. روشش هم این طوره که مبلغی رو به عنوان اعتبار در بانک می گذارید و بانک به همون میزان برای شما کردیت کارت صادر می کنه. من در Citi باز کردم و توی این بانک شما از 300 دلار تا فکر کنم 25،000 دلار می تونید اعتبار باز کنید. بعد از 18 ماه هم اگر همه چیز روبه راه باشه و شما مشتری خوش حسابی بوده باشید پول شما رو بهتون بر می گردونن و شما دارای همون قدر کردیت پیش بانک می شید.
samad نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
شما برای باز کردن یک حساب Credit card با یک بانک اول از همه احتیاج به Social Security Number دارید، برای باز کردن حساب معمولی با یک بانک پاسپورت هم کافیه. حالا اگر Social Security Number داشته باشید بعد باید یک کار خوب داشته باشید چون تا زمانی که کار خوب نداشته باشید کسی به شما کارت خوبی رو پیشنهاد نمی کنه (از بانک ها)، و هر چی کارت هم به شما پیشنهاد بشه یا Annual fee داره و یا هزینه های دیگه مثل سود بر هر خرید که انجام می دید و یا اصلا APR یا نرخ بهره خیلی بالا داره.

از زمانی که شما کار پیدا می کنید خود کردیت کارد کامپنی ها براتون آفر می فرستن فقط باید مواظب باشید که بدونید برای چه کارتی اپلای می کنید.
این سایت برای کسانی که کردیت کارتشون گم شده یا ازش سوء استفاده شده
http://www.ftc.gov/bcp/edu/microsites/idtheft/
یه شماره تلفن هم داره:
ID THEFT HOTLINE:0018774384338
من جزو معدود آدم هايي هستم كه در ايران هم استفاده از Credit Card رو در اولين روزايي كه ارائه شد تجربه كردم. سيستم جالبيه اما من به دليل ضعف مديريت مالي خودم، ترجيح مي دم به جاي Credit Card، هميشه از Debit Card استفاده كنم.

آيا استفاده هميشگي از Debit Card و عدم استفاده از Credit Card در آمريكا هم امكانپذيره؟
حواستون باشه برای دیدن گزارش و یا نمره کردیت تون به هر سایتی اعتماد نکنید. حتی اونهاییکه بانک میده. این سایتها یک مدتی اطلاعات شما را اگه میدارند. در این مدت سایتهای متفرقه دیگه ایی نمیدونم چطوری این اطلاعات را میخوانند و هر ماه پولی از حسابتون برمیدارند. برای من این اتفاق افتاده و باید سریع شماره کارت اعتباری ام را عوض کنم.من از این سایت استفاده کردم:

freecreditreport.com
(Dec-21-2009 02:34 PM)Ashkan78 نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
می تونید در مورد سیستم کردیت کارت در ایران و اینکه از کدام بانک کمک گرفتین بیشتر توضیح بدین ؟

و آیا با این کارت ها میشه دریافت و پرداخت با حساب های بانکی بین المللی انجام داد ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم من الان هم تو alertpay و هم تو paypal اکانت دارم(verify نشده چون برای verify کردن credit card میخواد و من هنوز نگرفتم و تازه بعدشم آدرس میخواد) ولی آدرساش رو الکی زدم چون ایران تحریمه , حالا من میخوام یک ویزا کارت یا مستر کارت بگیرم ,
1-اگر این کارت رو تو یکی از این دو تا verify کنم چون آدرس الکیه مشکلی پیش نمیاد؟ یه دفعه پولو بالا نکشن؟
2-همین جوری بدون این که تو این حساب ها کارت اعتباری verify کنم میشه به این حساب ها پول ریخت؟(حساب alertpay و paypal که بالا گفتم)
3-میشه از کارت اعتباری بدون verify کردن در سایت استفاده کرد؟
پ.ن:در مورد alertpay قسمت FAQ رو خوندم نوشته بود
Account verification is our way to get to know you better. It enhances the security of your AlertPay account and our network and will allow you to send, deposit and withdraw more money than if your account were unverified.

With a verified account, you will also enjoy uninterrupted and faster transactions.
که به طور خلاصه میگه اکانت اگر وریفای نشده باشه اشکالی نداره فقط انتقال پول و ... کند تر هست
4-پس یعنی میشه اکانت الرت پی وریفای نشده باشه و ارسال و دریافت پول داشته باشیم؟
دوستان 4 تا سوال پرسیدم ها ماشاالله همتون هم توی آمریکا و اروپا هستین و بالاخره از سرویس های بانکی که اطلاع دارین
یعنی هیچ کسی نمیدونه؟ یه سوال رو جواب نمیدین اون وقت میگین هر کی اومد آمریکا ما میام راهنماییش میکنیم؟
تا مادامی که شما به حسات اینترنتی خود شامل paypal , alertpay یا حساب های مشابه پول واریز کنید هیچ مشکلی وجود نداره.
اما مشکل کار زمانیه که بخوای از حسابت پول برداشت کنی که در اون صورت با سخت گیری های زیادی مواجه میشی!
و حتما باید حساب verify شده باشه!
سلام
دوستان من برای phpmaster.com یه مقلأه نوشتم که ۶ آوریل چپ می‌شه اونا در قبال مقاله من ۲۰۰$ میدان اما فقط از من حساب پیپال خواستن برای ریختن وجه به نظر شما من که حساب پیپال ندارم چطور می‌تونم تو ایران این پولو دریافت کنم
لینک‌های مرجع