Aug-08-2009, 03:07 PM
صفحات: 1 2
Aug-08-2009, 10:06 PM
سلام
دوست عزیز من تازه step one را شروع کردم شما کجای این قصه هستی خوشحال میشم بتونیم با هم تبادل اطلاعاتی داشته باشیم اینجا چند تا همکار در این راستا هست چه پیشنهادی دارید؟
دوست عزیز من تازه step one را شروع کردم شما کجای این قصه هستی خوشحال میشم بتونیم با هم تبادل اطلاعاتی داشته باشیم اینجا چند تا همکار در این راستا هست چه پیشنهادی دارید؟
Aug-10-2009, 10:54 AM
سلام من میخواهم از 2 شروع کنم واسم راحتتره. در ضمن مرسی از اینکه میل منو جواب دادین
Aug-10-2009, 04:59 PM
سلام
من هم می خوام در آزمون USMLE شرکت کنم ، اگر اطلاعاتی دراین خصوص دارید ممنون می شم در اختیارم بذارین.(کلاسهای آن در ایران؟ نحوه ثبت نام؟)
من هم می خوام در آزمون USMLE شرکت کنم ، اگر اطلاعاتی دراین خصوص دارید ممنون می شم در اختیارم بذارین.(کلاسهای آن در ایران؟ نحوه ثبت نام؟)
Aug-17-2009, 01:55 PM
سلام دوستان ecfmg.org تقريبا هر چي خواستيد داره مثل نحوه ثبت نام سر فصل مطالب .بوكلتاشو بايد دان لود كنيد[attachment=311]
Aug-26-2009, 10:14 AM
شما ثبت نام کردین؟ استعلام از دانشگاهتون رسیده؟ هزینه ثبت نام رو کی باید پرداخت کرد و به چه شکل؟
چرا از step1 شروع می کنید؟ 2 ملموس تر هست و اگر پاس کنین انگیزه می شه برای ادامه دادن. من از سایت pre booklet CK رو پیدا نکردم؟؟؟
ممنون می شم پاسخ بدین

چرا از step1 شروع می کنید؟ 2 ملموس تر هست و اگر پاس کنین انگیزه می شه برای ادامه دادن. من از سایت pre booklet CK رو پیدا نکردم؟؟؟
ممنون می شم پاسخ بدین

Oct-09-2009, 06:09 PM
سلام به همه
منم می خوام شروع کنم ولی از step 2.
کسی هست پایه باشه با هم بخونیم؟
منم می خوام شروع کنم ولی از step 2.
کسی هست پایه باشه با هم بخونیم؟
Oct-10-2009, 09:20 AM
سلام
من هم تصمیم دارم بخونم اما یکم بررسی که کردم متوجه شدم از step 1
شروع کنیم بهتر است . شما ثبت نام کردین؟
من هم تصمیم دارم بخونم اما یکم بررسی که کردم متوجه شدم از step 1
شروع کنیم بهتر است . شما ثبت نام کردین؟
Nov-28-2009, 01:55 AM
سلام دوستان اگه کسی تو تهران هست بحواد 2 رو شروع کنه لطفا میل بده
Mar-14-2010, 10:53 PM
سلام دوستان خوب هستین من تازه استپ ۲ رو شروع کردم اگر کسی همپا برای مطالعه هست خوشحال میشم آشنا شیم
Apr-11-2010, 11:45 PM
سلام دوستان،
راستش خیلی خوشحال شدم که این فروم رو پیدا کردم، به نظرم میتونه خیلی مفید باشه، من ۲ ماه هست که با ویزای توریستی اومدم US البته دنبال یه راهی هستم برای موندن، و تو این فاصله تصمیم دارم USMLEها رو هرچه زودتر بدم، تصمیم دارم از step 2 ck شروع کنم، کسی هست که دنبال یه study partner باشه؟ یه سوال هم در مورد ثبتنام، نحوه تایید مدارک دارم، انتوریکه من از سایت ECFMG برداشت کردم، دانشگاههای که عضو سیستم ESMWP باشند، خود ECFMG مدارک رو از طریقه مکاتبه با دانشگاه تایید میکنه ولی یونیک عضو نباشن، باید فرم ۱۸۶ توسط med schoolامضا بشه و به همراه تمام مدارک لازم دیگه مستقیماً برای ECFMG ارسال بشه. حالا سوال من اینه که، ۱- کسی میدونه که tehran university of medical scienceعضو ESMWP هست یا نه؟ ۲- کسی این مسیرو رفته که خود med schoolفرم امضا شده رو با همهٔ مدارک لازم دیگه ، مستقیماً پست کنه برای ECFMGگ؟ اگه کسی تجربه داره ممنون میشم که مطرح کنه.
راستش خیلی خوشحال شدم که این فروم رو پیدا کردم، به نظرم میتونه خیلی مفید باشه، من ۲ ماه هست که با ویزای توریستی اومدم US البته دنبال یه راهی هستم برای موندن، و تو این فاصله تصمیم دارم USMLEها رو هرچه زودتر بدم، تصمیم دارم از step 2 ck شروع کنم، کسی هست که دنبال یه study partner باشه؟ یه سوال هم در مورد ثبتنام، نحوه تایید مدارک دارم، انتوریکه من از سایت ECFMG برداشت کردم، دانشگاههای که عضو سیستم ESMWP باشند، خود ECFMG مدارک رو از طریقه مکاتبه با دانشگاه تایید میکنه ولی یونیک عضو نباشن، باید فرم ۱۸۶ توسط med schoolامضا بشه و به همراه تمام مدارک لازم دیگه مستقیماً برای ECFMG ارسال بشه. حالا سوال من اینه که، ۱- کسی میدونه که tehran university of medical scienceعضو ESMWP هست یا نه؟ ۲- کسی این مسیرو رفته که خود med schoolفرم امضا شده رو با همهٔ مدارک لازم دیگه ، مستقیماً پست کنه برای ECFMGگ؟ اگه کسی تجربه داره ممنون میشم که مطرح کنه.
Jul-02-2010, 11:14 PM
منم میخوام برا step ۱ شروع کنم، خوشحال میشم اگه کسی هست باهم هماهنگ کنیم برای درس خواندن و تبادل اطلاعات.
Jul-02-2010, 11:23 PM
(Jul-02-2010 11:14 PM)sharareh نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشیدلینک ثبت نام
:
سلام
میشه لطفا بگین این که گفتین یعنی چه ؟؟؟؟

با تشکر

Jul-24-2010, 01:22 PM
(Mar-14-2010 10:53 PM)amir88 نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشیدلینک ثبت نام
سلام آیا شما امتحان را دادید؟ ممکنه بگید چطور بود؟[/size]
Sep-13-2010, 10:59 PM
سلام شما شروع کردید واسه مرحله ی 2 ؟اگه بگید دقبقا واسه هر مبحث چه کتابی بهتره ممنون میشم!
صفحات: 1 2