سلام،
دوستانی که تازه رسیده اید؛ رسیدن بخیر. لطفا تجربیات خودتون را در مورد گرفتن این شماره ملی اینجا بنویسید.
ممنون
سلام پگاه جان
اول اینکه من 3 ماه بعد از آمدنم آدرسم داره عوض میشه. رفتم روی سایت سوشال سکیوریتی ولی ظاهرا اینطوریه که افرادی که مستمری از این سازمان دریافت نمی کنن نیازی نیست که تعییر آدرسشونو به این سازمان گزارش کنن هرچند من فکر می کردم اول از همه باید به سوشال سکیوریتی اطلاع داد. یک جایی در مرحل پر کردن فرم میپرسه که شما benefit دریافت می کنید ؟ و وقتی میگی نه میگه پس نیازی نیست و ما تغییر آدرس را از IRS دریافت خواهیم کرد. اگر کسی از دوستان نظر یا تجربه ای راجع به این موضوع داره لطفا اضافه کنه.
ارادت
رفقا در مورد تغییر آدرس مطلب مرتبط را روی سایت سوشال سکیوریتی پیدا کردم. عین مطلب را براتون میگذارم:
Unless you are receiving Social Security benefits, or have applied to receive them, or were previously overpaid Social Security benefits, we do not maintain your address in our records. However, if we need your address, we will obtain it from the Internal Revenue Service's (IRS) taxpayer files. The address we use is the latest address IRS has at the time we request it.
If your address has changed in the meantime, IRS will update its record when you file your next tax return. If you want to change the address before then, you can call IRS at this toll-free number, 1-800-829-3676 to request a Form 8822 - Change Of Address or you can visit our website to print a copy of Form 8822. After you complete the form, mail it to the IRS address indicated in the middle column on page 2 of Form 8822.
ارادت
ورژن فارسی اش هم کامل توضیح داده
با این حساب ظاهرا فرد دارای گرین کارد وقتی تغییر آدرس میده ، در صورتی که از سوشال سکیوریتی مستمری دریافت نمی کنه به اینجاها باید تغییر آدرسش را گزارش بده:
USCIS
DMV
IRS
البته ادارات و سازمانهای دیگه مانند بانک و موسسات مالی و اینها هم لازمه که مطلع بشن ولی خبر دادن به این سه سازمان الزام قانونی داره و اگر کسی این کار را نکنه یعنی خلاف قانون کرده.
salam bacheha dameton garm az in etelaat mmmmeeerrr3330000
salam
kamran tavakoli hastam
inja ra bebinid che bahale.......http://www.ssa.gov/multilanguage/Farsi/SS-5-FA.pdf
برای SSN، میتونم از ایالت نیویورک در خواست بدم که به آدرسم تو کالیفرنیا بفرستند؟ یا حتما باید از نزدیکترین اداره ادرس اقامتم درخواست بدم؟
سلام farshadz عزیز
شما فقط میتونی آدرس همون ایالتی رو بدی که برای SSN توش ثبت نام کردی.
کارت SSN شما (که مقوایی هست) فقط به همون ایالت پست میشه نه ایالت دیگه. موفق باشی.
امروز بعد از 13 روز که وارد آمریکا شدیم بدون اینکه درخواست بدمSSN من اومد

برای دخترم هم یه ورقه پست کردند که خوش آمد گفتند ولی از سوشیال سکیوریتی خبری نیست میگن دو روز بعد از خوش آمدگوئی SSN میاد................
ولی برای همسرم نه خوش آمد گفتن نه SSN فرستادن

از گرین کارت هیچکدوممون هم فعلا خبری نیست...............
امروز SSN دختر و هسرم هم آمد درست فردای روزی که مال من و فرستادند...............نمیدونم اینها بیکارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب همه رو با هم میفرستادین دیگه .........

مرسی از جوابها.
بعد از تحقیق و تفحص، متوجه شدم که از سفارت امریکا در کشور مورد اقامت میشه در خواست داد. کارم راحت تر شد.

سلام و خسته نباشيد
من اگه بخوام برم آمريكا گرين كارتم رو بگيرم و همچنين كارهاي SSN رو هم انجام بدم و برگردم به نظر شما چقدر زمان ميبره ؟
بليط رفت و برگشت ميخوام بگيرم به نظر شما 1ماه كافيه؟
از لطفتون ممنونم
سلام،
شما تمام تشریفات اداری رو 1 ماه در نظر بگیر