مهاجرسرا

نسخه کامل: مراحل اقدام برای دریافت پاس سفید يا اجازه ورود مجدد (Re-entry Permit)
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
سلام . من گرین کارت آمریکا دارم و گذرنامه سفید گرفتم.
تا چند وقت می تونم خارج از آمریکا باشم که گرین کارتم باطل نشه.
با عرض سلام
من ویزای مهاجرت آمریکا را به تازگی گرفته ام ولی تحصیلات دانشگاهیم یکسال و نیم دیگر تمام می شود .برای گرفتن گذرنامه سفید که قادر باشم پس از گرفتن کارت سبز در ایران تا اتمام تحصیل باقی بمانم چه باید بکنم؟
با تشکر
hesam1367 نوشته است:با عرض سلام
من ویزای مهاجرت آمریکا را به تازگی گرفته ام ولی تحصیلات دانشگاهیم یکسال و نیم دیگر تمام می شود .برای گرفتن گذرنامه سفید که قادر باشم پس از گرفتن کارت سبز در ایران تا اتمام تحصیل باقی بمانم چه باید بکنم؟
با تشکر

یک سفر سوریه رو ترتیب می دی، می ری سفارت، کاراتو می کنی، می ری سوریه بر می گیردی ایران.
با سلام
منظور شما از سفر سوری چه است؟ لطفاً بیشتر توضیح دهید.
چون همین اتفاق برایم و خانواده قرار است به افتد و آیا احتیاج است که وکیل بگریم آیا خودمان می توانیم کارهایش را انجام دهیم.
در صورت امکان برایم ایمیل کنید. (bestnews2050@gmail.com(
سفر سوریه , زیارتی ! نه سوری
دوست عزیز به این راحتی که شما فکر میکنید نیست چرا که خیلی ها برای انکه مشکلی پیش نیاید سالی 2 بار به آمریکا میروند وباز میگردند و اگر این راه حل وجود داشت مردم این کار را انجام میدادند.
من خودم سایت اداره مهاجرت فرمهایش را خواندم پیشنهاد میکنم که شما هم آنه را مطالعه نمایید
این تاپیک برای تبادل تجربه در مورد Re-entry permit به درخواست shadow_1352 گرامی ایجاد شده است.
سلام سلام سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه از Admin عزیز برای ایجاد این تاپیک سپاسگزارم.
امیدوارم که مسائل مربوطه در همین تاپیک ایجاد شه و همه بتونیم استفاده کنیم. از کسانی هم که اطلاعات جامعی دارن ممنون که بیان و اعلام کنن.

دوستان عزیزم
RE-Entry Permit یا همون پاس سفید در واقع اجازه خروج 2 ساله است. یعنی ما با اجازه رسمی از دولت آمریکا میتونیم 2 سال وارد آمریکا نشیم.
من اقدام کردم و مراحلش رو طی کردم. هر سوالی دارید بفرمایید در خدمتم.
سلام
رزاجان خوشحالم که مراحل مهاجریت به خوبی داره پیش میره
چند سوال
اگر یازده شب و 12 روز در آمریکا باشیم تواین فرصت محدود میشه حتی اگه روی پاکت نامه هم درخواست اورژانس قید کنیم جلسه انگشت نگاری ری انتری را انجام بدیم و برگردیم ایران(فکر کنم همان فردای روز ورودم باید برم اداره مهاجرت!)
باید دلیلی برای برگشت دو ساله به ایران براشون بیاریم ایا مدرکی ترجمه شده در راستای دلیلمان باید بهشون بدیم مثلا اگه میگیم فلان فرد خانواده بیمار است ایا باید گواهی دکتر ترجمه شده اراعه بدیم
در حال حاضر من دارم در ایران درس میخونم ایا ادامه تحصیل اینجا میتونه براشون قانع کننده باشه یا برعکس شاید تعلق ادم به ایران را سهوا به اداره مهاجرت آمریکا منعکس کنه(چون بنده که هیچ تعلقی به اینجا ندارم الا این دانشگاهی که الان توش مشغولم ویک ونیم تا دو سال دیگه هم از درسم مونده)پس در این صورت شاید بهتر باشه دلایل دیگری برای برگشت به ایران بدم یا نه همون ادامه تحصیل خوبه.........؟
در جزوات قوانین مهاجرت به کرات خوندیم که دارنده ری انتری پرمیت به هیچ وجه صد درصد گارانتی نمیشه از اینکه اقامتش ترک شده قلمداد نشه مگر تعلقات دیگر خودش در آمریکا مثل مثلا پرداخت مالیات وحساب بانکی
درگردش خودش راهم انجام بدهد
با توجه به این موضوع ایا شما برای تکس هم اقدام کردی یا نه و اگه جای بحث مالیات در آمریکا اینجا نیست ادمین جان به دادمون برس و یک تاپیک نیز در این رابطه بزن یا خودمون بزنیم و.......
در جلسه انگشت نگاری کلا غیر از گرین کارت و سوشیال نامبر باید مدارک دیگه ای هم داد و کلا سین جین میکنن یا زود تمام میشه ورلکسه......
برایتان ارزوی موفقیت وایامی خوش دارم
کامران عزیز
متاسفانه خیلی راحت باید بگم نه اصلا امکان نداره.
- چون گرین کارت در کمترین زمان ممکن هم که بیاد 2 هفته طول میکشه و همینطور SSN. و زمان 12 روز شما از اونم کمتره

- توی فرم قسمتی هست که باید برای این درخواستتون دلیلی بیارین اما اصلا هیچ سند و مدرکی برای دلیلتون نمیخوان. هر دلیلی که دوست دارید بیارید. خیالتون راحت باشه. میتونید بگید دارید درس میخونید و هنوز تحصیلتون تموم نشده و ترجیح میدید که تموم بشه و با مدرک به آمریکا بیایید و ادامه تحصیل بدید.

- تا جاییکه من میدونم مشکل مالیات و ... وجود نداره. چون شما با این درخواست دارید رسما اجازه میگیرید که خارج از آمریکا باشید و کسی که خارج از آمریکاست و زندگی نمیکنه چه مالیاتی باید پرداخت کنه؟ ضمن اینکه خوبه بدونید که این 2 سال اجازه ای که میگیرید حدود یکسال و یک روز کم برای شما سابقه محاسبه میشه و میشه گقت پولی که در قبال پاس سفید میگیرن حکم همون مالیاتی رو داره که باید پرداخت کنید. با اینحال ما حساب باکی باز کردیم و هر 5-4 ماه هم مبلغی رو اضافه میکنیم که این حساب کار کنه.

- مدارکی که میفرستید باید حاوی کپی از گرین کارت + گذرنامه + کپی از صفحه ای که مهر ورود به آمریکا خورده + شماره SSN + عکس باشه و در جلسه انگشت نگاری گرین کارت شمارو میبینند ولی هیچ گفت و گویی بین شما و افراد مسئول رد و بدل نخواهد شد. فقط انگشت نگاری و گرفتن یک عکس انجام میشه. حتی جواب هم مبنی بر Ok بودن کیس نمیدهند. کارشون رو در زمان کوتاهی حدود 10 دقیقه انجام میدن و خداحافظ.
موفق باشیدو امیدوارم مفید بوده باشه
خیلی ممنون از جوابتان
من گرین کارت وسوشیال وایدی را در سفر اولم به آمریکا دو ماه پیش گرفتم والان دستمه چند ماه دیگه برای دوازده روز برای بار دوم میرم آمریکا که دو روز کمتر از دوهفته میشه نمیدونم میرسم این جلسه انگشت نگاریو انجام بدم یا نه در این دوازده روز
راستی اون سابقه یک سال ویک روز کم داستانش چیه
زمانیکه شما میخواین برای سیتی زن شیپی اقدام کنید پرونده شما بیرون میاد و اونوقته که به ازای این 2 سال حدود یکسال و یک روز کم جهت سابقه محاسبه میشه.
کامران عزیز
من فکر میکنم بهتر باشه بجای اینکه برید و فقط 12 روز بمونید که اگر LA برید احتمال زیاد کارتون انجام نمیشه پیشنهاد Tongueمیکنم فرمهای مربوطه رو از اینترنت بگیرید و پر کنید و مدارک خواسته شده رو ضمیمه کنید و بفرستید برای دوستی فامیلی در آمریکا تا براتون پست کنن. زمانیکه پست کردند شما حدود دو هفته بعدش برید که مطمئنا نزدیک به زمان انگشت نگاریه و براحتی به انجام کارتون میرسید.چون وقتی شما درخواست + مدارک رو پست کردید در صورت عجله ای بودم حدود 2 هفته بعد برای شما نامه ای میاد که برای چند روز بعدش به انگشت نگاری دعوت میشید.
رزا جون واقعا مرسی که این تاپیک رو ایجاد کردی. من درمورد پاس سفید خیلی سوال داشتم اما کسی که اطلاعات درستی داشته باشه پیدا نمی کردم.

برای پاس سفید از کی میشه اقدام کرد؟همون سری اول که برای گرفتن گرین کارت میریم میشه؟
ما اجازه خروج 2 ساله رو می گیریم,اما می تونیم زودتر از این زمان برگردیم؟
گرفتن پاس سفید چه مشکلاتی تو سیتیزن شدنمون ایجاد میکنه؟
می خوام بدونم اگه پاس سفید گرفتن دردسر داره اصلا نگیرم.چون 1سال از درسم می مونه.و نمی دونم پاس سفید بگیرم بهتره یا با 6 ماه اینور 6 ماه اونور تمومش کنم؟

مرسی Smile
رزا جان
ممنون
استاد جان شما فوق تخصص کیس های پیچیده ای چون گرفتن ویزا بدون اسپانسر و اخذ ری انتری پرمیت ظرف 11 شب و دوازده روز و.....هستی
راستی این برنامه یک سال یک روز کم که از گرفتن ری انتری پرمیت حاصل میشه موضوع جالبیه چون اون توهمی راکه همه فکر میکردن ری انتری پرمیت ساعت سیتیزن شیپی ما را صفر میکنه را ابطال میکنه
و با این حساب با گرفتن ری انتری پرمیت ساعتمون صفر نمیشه بلکه بعد از دوره دوسال که سپری کردیم و برگشتیم آمریکاانگار ساعتون به علاوه یک شده و چهار سال بعدش (نه پنج سال بعد )میتونیم برای سیتیزن شدن اقدام کنیم
فکر کنم تحلیل بالا درست باشه .دوستان نظری دارند غیر از این.......
shadow عزیز،
پیشتر از آرش و سایر دوستان این سوال رو مطرح کرده بودم و یه جوابی گرفتم. اما میخوام بدون که شما در فرم Re-entry Permit => Part5 =>
Since u become a permanent resident of US, have u ever field a federal income tax return as a nonresident ... رو چی علامت زدید؟ YES / NO
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
لینک‌های مرجع