يه سايت جالب پيدا كردم.با وارد كردن اسم خودتون در اين سايت مي تونين آمار تعداد اسم خودتون رو در امريكا بدست بيارين
With this large name database we give you interesting statistics, name popularity results, other names which are compatible and rhyming with yours, funny facts, different writings of your name and much more! In other words, as we call it we simply "poke" your name and give you a report which you have never seen before. Try us and let us poke your name! :-)
سایت جالبیه
آدم اسم خودشو وارد میکنه و اون رو به بارکد و همچنین به زبان ناشنوایان و بریل هم تبدیلش میکنه
و دهها چیز دیگه
متشکرم شیمای گرامی
اسم من رو گفت یه چهارصد پونصد نفری در آمریکا دارن! اسم همسرم رو گفت اصلاً در آمریکا دیده نشده!
شیما جان ممنون
هزار و هشتصد و هشتاد و شش اسم آرش در امریکا وجود دارد!
مرسي شيما خانوم
اونجا نوشته سالي 26 تا اشكان به اشكان هاي ايالات متحده اضافه مي شه. مي خواستم به همه اشكان هاي سراسر دنيا اعلام كنم امثال فقط روي 24 نفرش مي تونن حساب كنن چون 2 تا اشكان از مهاجرسرا دارن ميان!!!!
تو قسمت تاریخ تولد نوشته اگر یک درخت سیب بجای من تو زمین می کاشتند تا الآن 5-4 تن میوه داده بود... ولی من که خودم حساب کردم دیدم بجای تولید اینهمه سیب شاید مقدار بیشتری خورده باشم!!!
اسم خودم هم خيلي زياد بود!!البته اسم من هم در بين ايراني ها هم اعراب و هم ژاپني ها رايجه كه مطمئنا در بالا رفتن اين آمار بي تاثير نبوده.من خودم اسامي كمياب رو خيلي دوست دارم.اسم همسر آقا حجت بايد خيلي كم باشه كه چيزي يافت نشده.
مرسی شیما جان

اسم رزا هر سال 22 تا اضافه میشه!
فراوانیشم تو ثبت احواله خودمون کلا 2232 تا ثبت شده.اونوقت اونجا 8853!! چه خبره.عادت ندارم دور و ورم اسمم زیاد باشه!
اینم سایت ثبت احوال ایران
http://www.sabteahval.ir/default.aspx?tabid=65
اسم من 225,680 تا هست.
اما میگه که نرخ رشد اسم من در middle name خیلی بیشتر از first given name هست.
ممنون شیما جان. جالب بود.

اسم من 192مین اسم پرطرفدار توی آمریکاس !!!!
(Dec-26-2009 01:33 PM)Ali-J نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نامبا یک تبصره! علی توی آمریکا اسم دختر هست

من 1317 تا هم اسم دارم تو آمريكا

آره ، تو چندتا فیلم دیده بودم :دی
اما اونجا پر از مسلمونه در نتیجه اسم علی رو زیاد می زارن !
اسم من هم اندازه موهاي سر خودم و بقيه اهالي مهاجرسراست

:
(البته با مشتقاتش)