مهاجرسرا

نسخه کامل: فرمهایی که در فرودگاه پر میکنید (بعد از ورود به آمریکا)
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
چه فرمهایی را باید در هواپیمایی که به آمریکا می آید پر کنید:
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام

برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
سلام آقا عمران
مرسی از لینکها و اطلاعات
ظاهرا این فرم I-94 برای افرادی هست که با ویزای توریستی و...
میان آمریکا و برا مهاجرین نمی باشد.
در توضیحات فرم اینگونه بیان شده .
نظر شما چیست ؟
ممنون آقا نوید به خاطر دقت نظرت راستش اینه امروز یکی برایم فرستاده بود و من هم بدون مطالعه گذاشته بود تو بخش لاتاری ولی حالا منتقل شد به اینجا
Amir نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
در مورد ورود به آمریکا با ویزای غیر مهاجرتی میدونم که I-94 شبیه یک کارت هست که مهر میشه و توی پاسپورت منگنه میشه و حداکثر مدت مجاز اقامت شما هم توش قید میشه (در مورد ویزای دانشجویی توی I-94 ثبت میکنند D/S یعنی اجازه اقامت تا Duration of Studies یا همون طول مدت تحصیل). هر بار هم که قرار باشه از آمریکا خارج بشین I-94 رو تحویل میگیرند و به این ترتیب خروجتون رو ثبت میکنند. اما در مورد ویزای مهاجرتی اطلاعی ندارم.
با سلام وخسته نباشيد از راهنمائيهاي خوب شما من از برندگان لاتاري 2008 هستم وشماره كيسم بين هفت تا هشت هزار ميباشد تاريخ مصاحبه كي ميشود 2-از نظر اسپانسر من هيج كس را در امريكا ندارم چه بايد بكنم لطفا راهنمايي كنيد
ليدا نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
لطفا سوالتون رو در تالار برنده های ۲۰۰۸ مطرح کنید: برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
سلام
قرمها رو در این آدرس هم می تونید ببینید. آدرس بالا گاهی درست باز نمی شه:
http://www.cbp.gov/linkhandler/cgov/trav..._decla.pdf
اما چندتا موضوع که نیاز به همفکری داریم:
1- ما که با ویزای مهاجرت داریم می ریم باید خودمون رو رزیدنت معرفی کنیم؟
2- در مورد سوال شماره 15 ما باید ارزش پولی همه ی چیزهامون رو بنویسیم؟ حتی وسایل شخصی؟ در اینصورت اگر رزیدنت محسوب نشیم حتما ارزش چیزهامون از 100 دلار بیشتره و اونوقت مشمول گمرکی می شیم درسته؟
3- در مورد چیزهای ارزشمند از سکه نام برده ولی صحبتی از طلا نکرده. ارزش طلا رو هم باید نوشت؟
4- در مورد پول نقد واضحه که هر فرد زیر 10000 دلار می تونه بیاره. اما در مورد فرودگاه ایران چطور؟ تا چقدر پول رو ایراد نمیگیرن؟
ehsan نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام

1- بله شما رزیدنت هستید، اگر دقت کنید روی ویزاتون هم نوشته شده که تا وقت رسیدن گرین کارت این ویزا تا یک سال نقش گرین کارت را بازی می کند. حتی شماره گرین کارتتون هم روش هست (:
2- نه! شما اصلا بزن ارزش وسایل همراهت 100 دلار هست. کسی چک نمیکنه چون این فرمها خیلی سال هست که عوض نشده و خودشون هم میدونند که چمدون خالی 100 دلار ارزش داره. البته مثلا اگر قالیچه ابریشم بیست ملیون تومنی همراهتون باشه ممکنه گیر بدن (اون رو هم یک نفر گفته بود که برای مقاصد مذهبی ازش استفاده میکنم و روش نماز میخونم! قبول کرده بودند)
3- نه ننویسید! طلا را خانمتون به عنوان تزیینات شخصی میتونه بیاره.
4- فرودگاه ایران تا حالا روی پول به من گیر ندهده. حتی وسایل را هم چک نمی کنند.

در مورد سایر اقلام پسته و آجیل بوداده، گز و سبزی خشک مشکلی نیست ولی لیمو عمانی را ایراد گرفتند و مجبور شدم لیمو را در فرودگاه واشنگتن دور بیندازم.

با آرزوی سفری خوش
این pdf ها (ضمیمه ) هم مطالب مفیدی داره:
لینک‌های مرجع