[/b]آیا یک ایرانی که بوسیله لاتاری به آمریکا رفته وگرین کارت گرفته می تواند با همان پاس ایرانی و گرین کارتش به اروپا برود. یعنی کشور اروپایی بدون پاس امریکایی بهش ویزا میده.

اتقاقا من میخواستم یه مطلب در این مورد بنویسم.....
در حال حاضر با گرین کارت میشه به
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نامو
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نامسفر کرد. تا یک سال پیش میشد با گرین کارت بدون نیاز به ویزا به کشور سوئیس هم سفر کرد که بعد از دسامبر 2008 این کشور به اتحادیه اروپا پیوست ومثل دیگر کشورهای اتحادیه اروپا ویزای شینگن لازم داره.
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
اما خبر مهمی که میخواستم به دوستان بدم اینه که تا چند وقت دیگه با گرین کارت میشه به کشورهای عضو شینگن بدون ویزا تا 90روز سفر کرد. منبع این خبر هم کنسول آلمان هست. من تقریبا هر شش ماه یکبار ویزای شینگنم را از کنسولگری آلمان تمدید میکنم (چون از کشور خودم این کار انجام نمیشه،طبق قانون ویزای بیش از 6 ماهه نمیدن) چند روز پیش که دوباره رفته بودم کنسولگری آلمان، سر کنسول که دیگه کاملا با ما آشنا شده و کلی هم با هم گپ زدیم گفت طبق قانون جدید از اوایل سال دیگه با داشتن گرین کارت آمریکا احتیاجی به ویزا نداری.
اگر این قانون عملی بشه ارزشه گرین کارت برای ایرانی ها بیش از پیش میشه.
این سایت هم منبع خوبی برای چک کردن مدارک و ویزای مورد نیاز برای سفر با توجه به کشور مقصد و مبدا و پاسپورت هست
http://skyteam.com/about/travelhelp/travelinfo.html
سلام حمید جان یکضرب از ایران میشه رفت کانادا یا باید حتما از امریکا وارد کانادا بشیم؟
با تشکر از پاسخ بجای شما. میخوام دقیقتر بدونم که این شرایطی که گفتی مطمئنی که واسه ایرانیانی که هیچ وقت ویزای کشورهای اروپایی رو نگرفتن هم قابل اجرا باشه. چون شما خودتون گفتین که مرتب ویزای المان رو میگیرین> حالا به هر دلیلی....
(Dec-31-2009 08:09 PM)کامران توکلی نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
اگر این قانون عملی بشه یعنی این که دارندگان گرین کارت میتونن بدون احتیاج به ویزا به کشورهای عضو شینگن سفر کنن. شما اگر گرین کارت داشته باشی دیگه شرط و شروطی نداره.
ازدوستانی که موفق به دریافت گرین کارت شده و در امریکا هستند اگه قانونی در این مورد میدونن تقاضای دریافت پاسخ مناسب رو دارم. با تشکر از همکاری شما.
از اونجایی که من دقیقا دنبال همین سوال هستم که آیا با گرین کارت میشه به کشورهای ثالث سفر کرد و شروع این تاپیک در سال ۲۰۰۹ بوده میخواستم بدونم تغییری کرده ؟
و کسی که گرین کارت داره به چه کشورهایی می تونه سفر کنه ؟
ممنون میشم دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند اون رو به اشتراک بذارند
پیشاپیش ممنونم .
دوستان ما با گرین کارت به کانادا رفتند. مشکلی هم نداشته. مکزیک هم مثل کاناداست. شما گرین کارت و پاسپورت رو به مرز می برید و خارج میشید. همین!
آيا كسي از دوستان اطلاعي داره از اينكه آیا با گرین کارت میشه براحتي به کشورهای عضو شينگن (اروپايي) سفر کرد بدون نياز به ويزا (البته براي ايراني ها) ؟
(Jun-21-2011 01:27 PM)Rainy نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نامخیر دوست محترم باید سیتی زن بشید بعدبدون ویزا تشریف ببرید
(Dec-31-2009 03:25 PM)Hamid55 نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
با سلام و عرض ادب
لطفا" آخرین تغییرات اعمال شده مربوط به موضع فوق رو با ذکر مرجع مجددا" اطلاع رسانی کنید.
بسیاری چشم انتظار تائید و تثبت آنند.

سلام دوستان
1 سوال داشتم از برو بچ باتجربه
با داشتن گرین کارت جریان سفر به ژاپن به چه صورت هستش ؟
ایا با داشتن گرین کارت اصلا اجازه ورود میدن و اگر میدن ویزا میخواد یا نه ؟
با سپاس
سلام دوستان!
یه سئوال برام پیش آمده اگه کسی از دوستان می دونه ممنون میشم جوابش رو بدونم.
دارندگان گرین کارت (کسانی که اقامت دائم آمریکا را دارند)به چه کشورهای می توانند بدون ویزا مسافرت کنند؟و از چه کشورهای باید ویزا بگیرند؟
عزیزم کسانی که گرین کارت آمریکا رو دارن میتونن فقط به کانادا سفر کنن اونم از طریقه خود آمریکا نه از کشور دیگه.البته قبلان سویس هم بود اما برداشتند . اما نگران نباش نکتهٔ مهم اینه که شما اگه گرین کارت داشته باشی مشکلی واسه گرفتن ویزا نداری ۸۰% کشورها ویزارو راحت صادر میکنن.