Feb-16-2010, 09:40 PM
درود
بچه هاي عزيز من خيلي با خودم فكر كردم كه چه طوري ميشه اين موضوع رو شروع كرد
من بسيار بسيار دوست دارم كه با اميد به خدا اين تاپيك شروع خيلي خوبي داشته باشه و به شدت علاقه مندم كه با همكاري همديگه بتوانيم با راه حل هايي كه در اين تاپيك ميگذاريم باعث پيشرفت هم ديگر باشيم
قطعا اين همفكريها و كمكها يه جايي توي زندگي به ما كمك خواهد شد
پس با اميد به خدا من سهم خودم رو ميگذارم
من مدت 13 سالي ميشه كه در حرفه فيلمسازي و همچنين آهنگسازي مشغول به كار هستم
يك چزيهاي عمومي هم راجع به هنرهاي ديگه ميدونم
و اين تاپيك بحث در مورد همه هنرهاست
من توي اين مدت كه تو ايران كار ميكنم با يك سيستمي آشنا شدم كه اين سيستم قطعا در آمريكا كاربرد نخواهد داشت
منظورم سيستم كاري هنري هست
بنابراين براي اينكه منظورم رو بهتر برسونم از نحوه كار هنري بخصوص فيلمسازي توي ايران شروع ميكنم
در ايران :
نوع كار ما زير مجموعه بسيار زيادي داره كه من به بعضي از اين زير مجموعه ها ميپردازم
1- فيلمسازي داستاني (فيلم سينمايي ، تله فيلم، سريال ،
2-مستند سازي( مستند صنعتي ، هنري ، خبري ، گزارشي )
3- تبليغات( تيزر سازي ، آنونس و...)
4-فيلمبرداري مراسم ( عروسي ، عزا ، مهد كودكهاو...)
5-برنامه سازي ( تلوزيوني ، رسانه ها ي خصوصي ، برنامه زنده و ...)
اين مورادي كه عنوان شد در ايران داره اتفاق مي افته و البته نوع فيلمسازي سينمايي با تلوزيوني خيلي متفاوت هست
توي ايران دو نوع تهيه كننده داريم يا سينمايي و يا تلوزويوني
تهيه كننده سينمايي :
اين شخص با پول خودش و يا شخص ديگري به صورت خصوصي فيلمي رو با مجوزهاي لازم ميسازه و بعد باز با مجوز به اكران ميرسونه
در اين نوع فيلمها بودن سود و يا زيان بسته به نوع عوامل توليد داره كه توي دنيا اين نوع پولسازترين هست
تهيه كننده تلوزيوني :
اين نوع تهيه كننده هم با سرمايه شبكه فيلمي رو با توجه به درخواست شبكه توليد ميكنه كه البته اتفاق هم مي افته كه تهيه كننده اي با سرمايه شخصي فيلمي رو ميسازه و بعد به شبكه ميفروشه
نوع هاي ديگه هم كه توضيح دادم تقريبا فكر ميكنم كمو بيش باهاش آشنا هستيد
حالا آولين سوالي كه پيش مي آد اينه كه شخص من كه ميخواهم به اميد خدا بروم و آمريكا زندگي كنم و تازه دوست دارم در شغل خودم باقي بمونم آيا با روشهاي اونجا آشنايي دارم يا خير
من تحقيق كردم و متوجه شدم كه ايران از نظر تعداد توليد فيلم و برنامه و ... بسيار از كشورهاي ديگر قوي تر هست
من فقط تعداد رو عنوان ميكنم نه محتوا و كيفيت
1- بچه ها آيا كسي در مورد فعاليت سينمايي و فيلم در اونجا اطلاعات كار بردي داره ؟
2- من سايتي رو پيدا كردم به نام http://www.mandy.com كه بسيار مفيده
3- در مورد موسيقي ، تئاتر ، نقاشي و ديگر هنر ها چطور
توي اين سايتي كه معرفي كردم انواع مشاغل سينمايي و تلوزيوني در سراسر آمريكا موجود ميباشه
آيا از دوستان كسي هست كه اطلاعات بدرد بخوري داشته باشه
من متوجه شدم كه در آمريكا تعداد و نوع ساخت بسيار اتفاق مي افته ولي بچه ها يه چيزهايي رو بايد در مورد تحقيقاتم به شما بگم كه شايد مفيد باشه
بعضي از گرايشهاي هنري كاملا بين المللي هست يعني احتياج به شناخت فرهنگ مخاطب اونم به طور گسترده نداره
مثل عكاسي ، نقاشي ، فيلمبرداري ، كارگرداني و يا حتي بازيگري
اما چيزي كه منو خيلي به فكر برده اونم در مورد نويسنگي هست
من نميتوان به عنوان يك فيلمساز مولف برم آمريكا و در مورد چيزي بنويسم و بسازم كه از فرهنگ مخاطبم دور باشه
اين با شكست مالي براي اسپانسر مواجه ميشه و قطعا منم بيكار ميشم
پس از كساني كه نويسنده و يا حتي بازيگر هستند و ميخواهند اونجا هم ادامه فعاليت داشته باشند توقع دارم كه بسيار بسيار روي فرهنگ مخاطبشون تفكر كنند و همچنين زبان و گويش
مخصوصا اينكه در دنيا سينما به عنوان صنعت بيشتر جا افتاده تا هنر
واسپانسر توي نوشته هاي شما دنبال بازگشت مالي هست بعد هنر
دوستان آشنا با اين شرايط لطفا راهنمايي بفرماييد
در مورد دانشگاه هنر اگر كسي اطلاعات داره لطفا راهنمايي كنه
در مورد هزينه ها و ....
ممنون و با تشكر كوروش
بدرود
بچه هاي عزيز من خيلي با خودم فكر كردم كه چه طوري ميشه اين موضوع رو شروع كرد
من بسيار بسيار دوست دارم كه با اميد به خدا اين تاپيك شروع خيلي خوبي داشته باشه و به شدت علاقه مندم كه با همكاري همديگه بتوانيم با راه حل هايي كه در اين تاپيك ميگذاريم باعث پيشرفت هم ديگر باشيم
قطعا اين همفكريها و كمكها يه جايي توي زندگي به ما كمك خواهد شد
پس با اميد به خدا من سهم خودم رو ميگذارم
من مدت 13 سالي ميشه كه در حرفه فيلمسازي و همچنين آهنگسازي مشغول به كار هستم
يك چزيهاي عمومي هم راجع به هنرهاي ديگه ميدونم
و اين تاپيك بحث در مورد همه هنرهاست
من توي اين مدت كه تو ايران كار ميكنم با يك سيستمي آشنا شدم كه اين سيستم قطعا در آمريكا كاربرد نخواهد داشت
منظورم سيستم كاري هنري هست
بنابراين براي اينكه منظورم رو بهتر برسونم از نحوه كار هنري بخصوص فيلمسازي توي ايران شروع ميكنم
در ايران :
نوع كار ما زير مجموعه بسيار زيادي داره كه من به بعضي از اين زير مجموعه ها ميپردازم
1- فيلمسازي داستاني (فيلم سينمايي ، تله فيلم، سريال ،
2-مستند سازي( مستند صنعتي ، هنري ، خبري ، گزارشي )
3- تبليغات( تيزر سازي ، آنونس و...)
4-فيلمبرداري مراسم ( عروسي ، عزا ، مهد كودكهاو...)
5-برنامه سازي ( تلوزيوني ، رسانه ها ي خصوصي ، برنامه زنده و ...)
اين مورادي كه عنوان شد در ايران داره اتفاق مي افته و البته نوع فيلمسازي سينمايي با تلوزيوني خيلي متفاوت هست
توي ايران دو نوع تهيه كننده داريم يا سينمايي و يا تلوزويوني
تهيه كننده سينمايي :
اين شخص با پول خودش و يا شخص ديگري به صورت خصوصي فيلمي رو با مجوزهاي لازم ميسازه و بعد باز با مجوز به اكران ميرسونه
در اين نوع فيلمها بودن سود و يا زيان بسته به نوع عوامل توليد داره كه توي دنيا اين نوع پولسازترين هست
تهيه كننده تلوزيوني :
اين نوع تهيه كننده هم با سرمايه شبكه فيلمي رو با توجه به درخواست شبكه توليد ميكنه كه البته اتفاق هم مي افته كه تهيه كننده اي با سرمايه شخصي فيلمي رو ميسازه و بعد به شبكه ميفروشه
نوع هاي ديگه هم كه توضيح دادم تقريبا فكر ميكنم كمو بيش باهاش آشنا هستيد
حالا آولين سوالي كه پيش مي آد اينه كه شخص من كه ميخواهم به اميد خدا بروم و آمريكا زندگي كنم و تازه دوست دارم در شغل خودم باقي بمونم آيا با روشهاي اونجا آشنايي دارم يا خير
من تحقيق كردم و متوجه شدم كه ايران از نظر تعداد توليد فيلم و برنامه و ... بسيار از كشورهاي ديگر قوي تر هست
من فقط تعداد رو عنوان ميكنم نه محتوا و كيفيت
1- بچه ها آيا كسي در مورد فعاليت سينمايي و فيلم در اونجا اطلاعات كار بردي داره ؟
2- من سايتي رو پيدا كردم به نام http://www.mandy.com كه بسيار مفيده
3- در مورد موسيقي ، تئاتر ، نقاشي و ديگر هنر ها چطور
توي اين سايتي كه معرفي كردم انواع مشاغل سينمايي و تلوزيوني در سراسر آمريكا موجود ميباشه
آيا از دوستان كسي هست كه اطلاعات بدرد بخوري داشته باشه
من متوجه شدم كه در آمريكا تعداد و نوع ساخت بسيار اتفاق مي افته ولي بچه ها يه چيزهايي رو بايد در مورد تحقيقاتم به شما بگم كه شايد مفيد باشه
بعضي از گرايشهاي هنري كاملا بين المللي هست يعني احتياج به شناخت فرهنگ مخاطب اونم به طور گسترده نداره
مثل عكاسي ، نقاشي ، فيلمبرداري ، كارگرداني و يا حتي بازيگري
اما چيزي كه منو خيلي به فكر برده اونم در مورد نويسنگي هست
من نميتوان به عنوان يك فيلمساز مولف برم آمريكا و در مورد چيزي بنويسم و بسازم كه از فرهنگ مخاطبم دور باشه
اين با شكست مالي براي اسپانسر مواجه ميشه و قطعا منم بيكار ميشم
پس از كساني كه نويسنده و يا حتي بازيگر هستند و ميخواهند اونجا هم ادامه فعاليت داشته باشند توقع دارم كه بسيار بسيار روي فرهنگ مخاطبشون تفكر كنند و همچنين زبان و گويش
مخصوصا اينكه در دنيا سينما به عنوان صنعت بيشتر جا افتاده تا هنر
واسپانسر توي نوشته هاي شما دنبال بازگشت مالي هست بعد هنر
دوستان آشنا با اين شرايط لطفا راهنمايي بفرماييد
در مورد دانشگاه هنر اگر كسي اطلاعات داره لطفا راهنمايي كنه
در مورد هزينه ها و ....
ممنون و با تشكر كوروش
بدرود