سلام،
ما به تازگی ویزای مهاجرت آمریکا را گرفته ایم. خانواده ما یک خانوادۀ چهار نفره هستیم و یکی از پاکت های مدارک ما به صورت اتفاقی پاره شده است. می خواستم یک نفر من را سریعاً راهنمائی کند.
متشکرم
سلام، سريع ب اسفارتي كه ويزاي شما رو صادر كرده تماس بگيريد و جريان رو بهشون بگيد. بدترين حالتش اينه كه يك بار مجبور شيد با پاكت پاره شده تشريف ببريد همون سفارت تا براتون درستش كنن.
(Mar-22-2010 04:06 AM)mhshius نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
دوست عزیز پاکت همسر من که برندۀ اصلی نبود ،پاره شده بود ولی هنوز گوشه ای از مدارک به پاکت وصل بود و ما مدارک را اصلا بیرون نیاوردیم ،فقط با چسب نواری پاکت را ترمیم کردیم و هیچ مشکلی هم پیش نیامد. حالا نمیدانم پارگی پاکت مدارک شما در چه حدیست.
من از سفارت استفتاء کردم . گفتند اگر پارگی پاکت به اندازه دو انگشت و نیم باشد از نظر ما اشکالی ندارد و آن پاکت قابل تحویل است . اما احتیاط واجب آن است که پارگی به اندازه یک نیم انگشت ترمیم شود .
I was kidding
(Mar-22-2010 03:35 PM)rasarasa نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
ممنون از شما
ما هم طرفدار نوشته های شیرین و مفید شما هستیم.
(Mar-22-2010 10:15 AM)rasarasa نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
من خودم براي گرفتن ويزا به ابوظبي نرفتم حالا يك سوال:
محتويات پاكت من اصلا به پاكت وصل نيست(منگنه يا ...). اون كسي هم كه اين پاكتو واسم آورده واسه اينكه توي فولدر جا بده دو طرفش رو تا زده البته كاغذاي توش تا نخورده فقط لبه هاي پاكت. و در ضمن از اون بريدگي سمت چپ گوشه كاغذاي توش و عكسم پيداست.جاييش هم پاره نشده غير از همون برش سمت چپش. دوستان، به نظر شما همه چيز نرماله؟
(Apr-14-2010 11:26 PM)maryamjay نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
100% مریم جان همه چیز اوکی هست نگران هیچی نباش