مهاجرسرا

نسخه کامل: سوالات غیر مرتبط با تاپیکهای موجود
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام ! یکی کمکم کنه یه سوتی بزرگ دادم .. آخه امضاء عقد نامم با امضاء فرم لاتاریم فرق می کنه البته هردوش یه جورایی اسم خودمه ! ولی حسابی می ترسم ! به نظر شما سوتیش خیلی بزرگه و تو مصاحبه بهم گیر می دن؟Sad
na aziz natars age degat nakonan moshkeli pish nemiad ishalaWink
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد عقد نامه را افسر کنسول فقط میبینه و اون می دونه ایرانی ها سیستم امضاشون فرق میکنه یعنی موقع امضا عقد نامه همه یک گردی میکشن ولی فرم های رو که به کی سی سی میفرستند اسمشون را به انگلیسی مینویسند افسر کنسول از این چیزها زیاد دیده نگران نباش
ولی از این به بعد فقط به یک نوع امضا کن مثل خارجی ها
ممنونم از راهنمایی هاتون ...
میشه بپرسم که از میان شما کسی هنوز ویزا گرفته و یا اینکه رفته یا نه ؟ و یا اینکه بدونم در مورد اون فرم که نوع رشته و کارمون رو توش مشخص می کنیم !!! از طرف اونا آیا ساپورتی برای کار یابی داریم یا نه ؟
مریم خانم با سلام
تعداد زیادی ویزا گرفتند و خیلی ها هم رفتند
از طرف اونا اگر منظورت دولت آمریکا ست یا اینکه اداره مهاجرت یا هر چیز دیگه باید بگم که نه هیچ مزیتی شما برای اینکه حالا لاتاری برنده شدی نداری نسبت به دیگران نه تنها کاریابی بلکه هیچ چیز مشابه ای هم وجود ندارد مثل بیمه خونه کار اموزش زبان و... همه چیز را باید شخصا تهیه نمائید
مریم خانم من کسیو میشناسم که امضای فرم اولش با امضای سوگند نامش در مصاحبه فرق می کرد و ردش کردن اینو نمیگم که بترسی ولی اگر علتشو پرسیدن دلیل قانع کنندهای بیار
با سلام
البته منظور مریم خانم عقدنامه است نه سوگندنامه!
سلام

خوشحالم که اولین جواب رو میخوام از بلاد ینگه دنیا در پورتالی که آقا مسعود زحمتش رو کشیده بنویسم. خدمت تمام دوستان یک سلام اساسی هم دارم مخصوصا آقا فرشاد و آقا عمران و بقیه. واما امضا٬ درسته که دوستان صاحب نظر کمی به موضوع خوشبینانه نگاه کردند ولی من هم متاسفانه باید بگم موردی رو شنیدم که این تفاوت امضا مشکل ساز بوده. من جای شما باشم مریم خانم یک هماهنگی با کی سی سی و حتی سفارت میکردم حد اقل اگه پرینت ایمیل و جوابش رو داشته باشین میتونه اونجا بهتون کمک کنه. منم نمیخوام نگرانتون کنم اما بهتره کمی بیشتر دراین باره پرس و جو کنید.

سعید
سلام
آقا سعید
خیلی خوشحالم که به سلامتی به مقصد رسیدید. برایتان آرزوی موفقیت دارم.
اما راجع به سوال مریم خانم
من نظر آقا عمران را درست می دانم و به نظر من احتیاجی به تماس با kcc و ... نیست. چون فکر می کنم کمتر فردی در ایران عقدنامه اش را به انگلیسی امضا می کند. خود من هم امضای عقدنامه ام از نوع امضاهای ایرانی یا به قول آقا عمران یک گردی است که به آن امضا گفته می شود.
فکر می کنم آن امضاهایی که نباید با هم فرق داشته باشند مربوط می شود به امضایی که در فرم اولی که به kcc فرستاده می شود و امضایی که در مقابل کنسول سوگند خورده و امضا می شود.
سلام به همه دوستان عزیر

راستش من بعد از ارسال اولین نامه به K.C.c عقد کردم و بعد از اون از KCC مدارک لازم رو پرسیدم و دوباره پست کردم .
خوشبختانه چند روز پیش نامه ای از kcc داشتم که توش نوشته بود کلیه مدارک شما کامل رسیده و مشکلی نیست .
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing.
یه جورایی آرومتر شدم
بازم از همگی شما دوستان ممنونم و برای همگی روزهای سبزی را آرزو می کنم
Salaam,man saba az 2008ha hastam,albate ba shomare bala 14xxx,

mersi masoud ba in site khoobi ke gozashti,man baz ham behetoon sar mizanam.,
salam saba kho0m khosh omadi .....baba chera hame na shokrin migin ba shomare bala hala khob mishod aslan namaton nemiomad beshm be dar mimondin ke balke post biad..? berin khodaro shokr konid ke hala esmeton dar omade ishala ke visaton ham miad negaran nabashin enghad az in hame adami ke shomarashon dar omadi kheyli ha be har dalili nemitonan beran ya namashon nemirese ya eshtebah por mikonan va... omid dashte bashin Wink
felan
مرسی فرشاد
قبول دارم. اخه من از اردیبهشت که نامم اومد تقریبا برنامم رو اینجا تعطیل کردم(یک امتحان مهم دارم)
و تازه (10 روز قبل) فهمیدم که شمارم مال اسیاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی نمیدوونم چرا خیلی امیدوارم.موفق باشی
با سلام خدمت دوستان. چند سوال داشتم. خواهشا دوستام من را راهنمايي كنند:
سوال اول: من مي خواهم در فرم ثبت نام در قسمت آدرس پستي آدرس يكي از اقوامم در امريكا را بدهم.چون به پست ايران اعتماد ندارم.بدليلي كه نامه صحييح وسالم و به موقع بدستم برسد و يا اينكه اصلا برسد(البته در صورت اينكه اسمم در قرعه كشي در بيايد).آيا اين به نظر شمامشكلي بوجود نمي آورد؟
اينكار بدو دليل به نظر بنده ممكن است مشكل داشته باشد:1-اينكه محل مصاحبه و انجام كارهاي اداري را در سفارتخانه نزديك ايران(يعني تركيه يا امارات)اعلان نكنند و گمان ببرند من در آمريكا ساكنم.
2- چون اين وسط يك واسطه ميخورد در انجام مكاتبات زمان اتلاف ميشود و ممكن است كارهايم دير انجام شود.مثلا زمان مصاحبه و ارسال فرمها و....
حالا مي خواستم نظر شما را بدانم. كدام كار بهتر است؟ آدرسم در ايران يا فاميلم در آمريكا به عنوان آدرس پستي در فرم ثبت نام وارد كنم؟
سوال دوم: عكس بنده 320 در 240 پيكسل است با رزوليشن 150dpi و اين اصلا 5*5 نيست(همان نسبت 3*4) است.آيا موردي ندارد؟
سوال سوم:آيا پست ايران قابل اعتماد است؟
سوال چهارم: من مدركم فوق ليسانس است از دانشگاه دولتي .و لي هنوز آزاد نشده است و مدرك موقت دارم كه قابل ترجمه نيست. مدرك اصلي را هم حالا حالا ها به من نمي دهند؟ آيا من در فرم ثبت نام مدركم راليسانس بزنم.(چون اصل مدرك ليسانس را آزاد كرده ام)
سلام
شما میتوانید آدرس پستی را هر جا که دوست دارید بدهید این مشکلی برای شما در مورد مکان مصاحبه ایجاد نخواهد کرد شما گزینه کشور محل زندگی را هم دارید که آن را ایران میزنید همچنین شما در فرمی که بعدها پر میکنید قابلیت انتخاب محل مصاحبه را خواهید داشت و اما در مورد زمان پر کردن فرمها شما میتوانید بعد از اطلاع از برنده شدن فرمها را از اینترنت دانلود کنید و بفرستید در زمان هم تاثیری ندارد
2- عکس همان باید در نسبت 3 در 4 باشد و نه 5 در 5 دقت کنید که این عکس 5 در 5 مربع میشود و 320 در 240 پیکسل مستطیل است با همان نسبت 3 در 4 عکس 5 در 5 برای بعد از برنده شدن است و نه برای ثبت نام برای ثبت نام عکس 3 در 4 است عکس شما درست است
3- پست ایران انقدرها هم غیر قابل اطمینان نیست
4- شما همان مدرک خود فوق لیسانس را بزنید اگر فارغ التحصیل شدید و اگر هنوز چند واحد دارید دانشجوی فوق لیسانس بزنید شما بعدها میتوانید همان اصل لیسانس و گواهی موقت فوق لیسانس را ببرید مشکلی بوجود نخواهد امد
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک‌های مرجع