صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
دوستان عزیز ممنون میشم اگر بگید که از چه طریقی با مهاجرسرا آشنا شدید. اگر از طریق سایتهای دیگه بوده لطفا اسم سایت را ذکر کنید و اگر از طریق سایتهای جستجو مثل گوگل و یاهو بوده لطفا بگید با جستجوی چه کلمه یا عباراتی اینجا را پیدا کردید.
با تشکر
مدیر سایت
سلام
من بصورت كاملا اتفاقي از طريق جستجو در سايت گوگل با مهاجرسرا آشنا شدم.
من در سایت immigrationportal دیدم که یک ایرانی سوال کرده بود ایا ایرانی دیگه ای هم اینجا هست و کسی جواب داده بود که به این وب سایت مراجعه کنید. از اونجا با سایت آشنا شدم.
راستش بنده هم بصورت اتفاقی با جستجو کردن در مورد لاتاری با این سایت آشنا شدم البته یه جایی دقیق یادم نیست کجا اسم این سایت نوشته شده بود
با جستجو در مورد لاتاری بعد از اینکه فهمیدم برنده شدم. keywordشم متاسفانه یادم نیست.
من از طریق خوندن وبلاگ سفر من با مهاجرسرا آشنا شدم.از سعید عزیز صمیمانه تشکر میکنم برای تمام راهنماییهای خوبشون و همینطور از شما دوستان خوب.پیروز و پاینده باشید.
سلام. من و خواهرم هر دو در لاتاری برنده شدیم.این سایت را اون به من معرفی کرد.
با تشکر از دوستانی که پاسخ دادند ممنون می شوم بقیه هم بنویسند که از چه طریقی با مهاجرسرا آشنا شدند.
سلام
من دختر داییم 2008 برنده شده بود.اون بهم معرفی کرد
منم وقتی نامه اول رو دریافت کردم رفتم تو اینترنت و با سرچ تو گوگل با سایت آشنا شدم .
تو گوگل زدم لاتاري يه هو اومدي همين به همين سادگي
سلام
می خواستم شرایط ثبت نام در لاتاری رو بفهمم... با سرچ تو گوگل با سایت آشنا شدم...
سلام
من اول وبلاگ سعید را پیدا کردم. واژه هام متاسفانه دقیق یادم نیست. در وبلاگ سعید به مهاجرسرا و همچنین چند وبلاگ دیگه اشاره شده بود.
ارادت
سلام
من هموم دختر دایی هستم که maryam k میگه .
از طریق این سایت
http://boards.immigration.com/ و بصورت كاملا اتفاقي از طريق جستجو در سايت گوگل با مهاجرسرا آشنا شدیم. (مریم و علی )
من هم تو گوگل " گرین کارت لاتاری" تایپ کردن این سایتو پیدا کردم
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12