مهاجرسرا

نسخه کامل: اشتباه در اسم محل مصاحبه
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
سلام
من هم اسمم تو لاتاري 2009 اومده اما شماره كيسم خيلي زياده34XXX .
سوال اول اينكه آيا من شنسي برا قبولي دارم؟
سوال دوم هينكه من تو فرم مرحله اول به جاي Abu Dhabi اسم Dubai رو نوشتم. آيا برام مشكلي پيش مياره؟ آيا ميتونم با ايميل به KCC بخوام كه اصلاحش كنن برام؟
ممنوون ميشم اگه راهنمائيم كنيد.
سلام Hoomanr عزيز
راستش هيچكس امسال از سيستم اعلام نتايج (كارنت شدن) خبر نداره. شماره بالا زياد داريم.
اما توكل به خدا. ايشالا كه همه كارنت ميشيم. Smile
اين مشكلي هم كه مطرح كردين به سادگي با ارسال يك ايميل ساده به KCC برطرف ميشه. اگه احتياج به تكميل فرم باشه، خودشون بهتون ميگن كه دوباره اونها رو پر كنين و بفرستين. پس نگران نباشين. اينها اشتباهات كوچك و قابل اصلاح هستن. Big Grin
با آرزوي موفقيت
اصلا" نیازی نیست که براشون ایمیل بزنید.
منظورشما را متوجه می شند.
در مورد شمارتونم اصلا" نگران نباشید.فقط باید منتظر باشید.
موفق باشید
2009as18000
با سلام

من هم دقیقا مشکل شما را داشتم ،یه ایمیل به KCC زدم و موضوع را توضیح دادم ،اونا هم جواب دادن که درخواست من در فایلم درج می شه.
سلام
من هم نوشته بودن dubai و بدون هیچ مشکلی ابوظبی رو خودشون انتخاب کردن . نگران نباشید
سلام
منم تو جائی که جای مصاحبه رو می خواست نوشتم ایران .حالا چی میشه؟مرسی از توجه شما
سلام دوستان عزیز و مهربان
از این که با صبر و حوصله جوابمو میدین ممنونم.
من شماره case number ام:30xxxهستش و برنده 2010 لاتاری هستم
من به kcc ایمیل زدم و علت اشتباه بودن تاریخ تولدم رو گفتم.(اشتباه در تبدیل تاریخ از شمسی به میلادی)
ولی باز اونها گفتند اطلاعاتم matchنیست.
میشه لطف کنید متن ایمیلی که باید به kcc بزنم تا اونها باور کنن من از عمداین کارو نکردم رو بهم بگین؟
فکر میکنم نزدیکای فروردین یا اردیبهشت مصاحبم باشه آیا امکان داره تا اون وقت هر چی بهشون ایمیل بزنم اونهابگن اطلاعاتتmatch نیست؟ خواهشا کمکم کنین!!!مرسی
لینک‌های مرجع