مهاجرسرا

نسخه کامل: کدام کشور اروپایی راحت تر سیتیزن شیپ میدهد ؟
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
سلام

ضمن تشکر از شما خواهشمندم مرا در ارتباط با اقامت اروپا با هزینه متوسط راهنمایی کنید چون پس از مطالعه انجمن و سایتهای گوناگون یکسری مطالبی دریافتم اما هنوز اطلاعاتم کامل نشده چون اول از همه من میخوام اگر جایی قرار هست هزینه کنم حداقل این هزینه مالی و زمانی منجر به سیتیزن شدن و گرفتن پاسپورت ارزش داری بشه

الان مالتا رو دیدم شرایط خوبی داره اما در خصوص دادن پاسپورت چیزی پیدا نکردم
حتا وین هم میشه با 35000 یورو سپردن به دولتش اقامت گرفت اما یک شرط داره که حتما باید 6 ماه از سال رو اونجا باشم.

من مقیم امارات هستم و کارم اینجاست اما نگرانی من بخاطر دولت های عربی هست که هیچ چیزشون معلوم نیست ممکن فردا بیان بگن هرچی ایرانی هست باید بره برای همین میخوام از حالا برای پیشگیری اقدام کنم حتی اگر هیچ وقت این اتفاقم نیافتد.

پاسپورت هم یکسری کشورها مثل دامینیکا و سینت کیتس قانونی میفروشند اما خیلی گرون هست از 100000 تا 250000 دولار میشه تازه اینها 2 تا جزیره در دریای کریبان ناکجا آباد هستن.

باز ممنون میشم راهنمایی کنید که بنظرتون اقامت معتبر مناسب از اروپا که با شرایط ساده تری بشه سیتیزن شد.

با تشکر و احترام
وین (اتریش) با 35000 دلار؟ مطمئنی؟
(May-22-2011 12:09 AM)drafshari نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت ناماتریش از طریق سرمایه گذاری 3 میلیون یورو
دوست عزیز...شما به خرد خودت هم مراجعه کنی میبینی که با 35000 دلار نمیشه اقامت گرفت...از منی که اینجا هستم بپرسی توی اتریش با 350.000 تا هم نمیتونی...حالا باز به گفته دوستمون 3 میلیون یه چیزی!!
لینک‌های مرجع