سلام دوستان کسی در مورد ثبت شرکت در استرالیا اطلاعاتی داره؟ هزینه هاش، زمان، و ...؟؟؟
اقامت میشه گرفت یا نه با ثبت شرکت؟ و اینکه باز به آیلتس نیاز هست ؟
جواب شما بند پ میشه ولی کلش باشه بهتر میتونید تصمیم گیری کنید.
ویزای سرمایه گذاری:
کساني که مايل به گرفتن ويزا از طريق تجارت مي باشند بايستي شريط زير را دارا باشند:
الف ) دارندگان تجارت و یا مدیران موفق در خارج از استرالیا
1- در شغل تجاري خود موفق باشند
2- مالک حداقل 10 درصد تجارت مورد نظر باشيد و يا اينکه در چهار سال گذشته يک تجارت موفق را مديريت کرده باشيد.
3- تجارتی که در آن فعالیت دارید داراي گردش مالي حدود 300000 دلار استرالیا در سال باشيد.
4- باید عضو تصمیم گیرنده شرکت تجاری باشید.
5- مي بايست در تجارتي که مي خواهيد در استراليا راه اندازي کنيد به مدت 2 سال مديريت داشته باشيد.
6- سن شما بايستي زير 55 سال باشد.
7- سرمايه ای در حدود 250000 دلار استراليا داشته باشيد.
ب ) ویزای سرمایه گذاری
چنانچه دارای سرمایه ای حدود 1.2 میلیون دلار استرالیا نقدی و یا غیر نقدی هستید و قادر هستید که مبلغ 750000 دلار را در بانکهای استرالیا سرمایه گذاری نمایید می توانید ویزای سرمایه گذاری اخذ نمایید. اخذ این ویزا از نظر زمانی سریعتر می باشد. در طول دوران سرمایه گذاری بانکهای استرالیا به شما سود خواهند پرداخت و اصل پول شما بعد از طی مدت زمان 4 سال به شما برگشت داده خواهد شد.
پ ) افتتاح شرکت خود در داخل استرالیا
دانستن زبان انگليسی الزامي نيست و متقاضيان مي توانند با پرداخت هزينه زبان انگليسي براي افراد بالاي 18 سال خانواده خود اقدام به ثبت نام آنها در کلاسهای رسمي زبان در استراليا نمایند.
براي تمامي فروشندگان که دارای فروشگاه هستند و نيز تمامي توليد کنندگان که داراي توليدي و یا کارخانه هستند و يا شرکتهايي که کارهاي خدماتی انجام می دهند اين ويزا مناسب می باشد.
(Oct-12-2011 09:05 AM)رامونا نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
دوست عزیز این سایتی که شما گفتین...نوشته با 476$ یعنی با این سرمایه منی که ایران هستم، میتونم برم؟ اقامت بگیرم؟ برای ثبت شرکت کسی که از اینجا میخواد بره چقدر باید سرمایه داشته باشه؟ چطوری هست مراحلش؟ چقدر طول میکشه؟ آیا مراحا ثبت شرکت و تو نیوزلند میدونین؟
(Jan-25-2012 01:20 PM)مهاجر٢٠١١ نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
دوست عزیز، این سایت خدمات ثبت شرکت را برای شما انجام میده ، مثل شرکت های خدمات ثبت شرکت در ایران! فقط یه خورده فرق داره.
شما باید پیش نیاز هایی که گفتم را داشته باشید که مهمترینش اجازه ثبت شرکت هست.
شما به نظر من بگین میخواین چه کار کنید شاید اونجوری بشه کمک کرد. آخه ثبت شرکت برای چه کاری؟ من خودم تو استرالیا تا مجبور نباشم شرکت ثبت نمیکنم چون دردسرهای خودش را داره مثل همین ایران.
در ضمن تا ABN نداشته باشید هیچ کاری نمیتونید بکنید البته در قالب شرکت ولی باز میگم شما بگو میخوای چکار کنی تا بتونم راه نمایی کنم. در ضمن استرالیا هم تا حدود زیادی ایران را تحریم کرده از لحاظ مراودات تجاری.
ممنون از راهنمایی اتون....دوست عزیز من میخوام اقامت استرالیا یا هرجای دیگه جز ایران و بگیرم....قصدم فقط رفتن اونم با کار یا اگه نشد شرکت...کاری هم که ما اینجا انجام میدیم شرکت گرافیکیه یا یه جورایی همه منظوره (ازجمله کار ویدئوکلیپ، جلوه های ویژه سینمایی، طراحی وب سایت، تیزر تبلیغاتی، ... )از این قبیل.... به هرجایی که راحت تر بتونم برم ممنون میشم بگید....