مهاجرسرا

نسخه کامل: nettalk.com تماس رایگان با شماره های آمریکا و کانادا
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
بازم سلام دوستان
یک راه جدید تماس با آمریکا و کانادا بصورت رایگان پیدا کردم گفتم با شما در میون بذارم.
netTALK http://www.nettalk.com
این شرکت دستگاهی به شما میده که وصل میکنن به مودم ADSL تون. هزینه سال اول با دستگاه 70 دلاره و بعد میشه از سال بعد سالی 30 دلار.
تماس با شماره های آمریکا و کانادا رایگانه. تماس با یوزرهای همین شرکت هم رایگانه. یعنی مثلا شما با دستگاه خودتون (مطمئن نیستم که صرف دانلود مسنجرش کار کنه یا نه) آنلاین میشین و خانوادتون هم با دستگاه خودش. فرقی نمیکنه در کجای دنیا باشین. با هم رایگان میتونین صحبت کنین.
(Jul-25-2011 06:52 PM)yami نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
البته در تکمیل صحبت‌های Yami عزیز باید بگم حتی اگر در ایران بتونید نرم‌افزار این سایت را با روی گوشی موبایل خودتون
(Android, Blackberry, Windos Mobile) نصب کنید میتونید از طریق وایرلس و اینترنت بیسیم WiFi توسط این برنامه با آمریکا و کانادا تماس بگیرید. Wink
(Jul-25-2011 10:13 PM)emankh101 نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
ایمان جان فرمایش شما صحیح هست. البته من بیشتر قصدم آشنا کردن دوستان با تکنولوژی هایی هست که امکان میده بدون استفاده از کامپیوتر و یا حتی موبایلهای هوشمند (اندروید و غیره) بشه تماس گرفت چون واقعیتش میدونم بخش زیادی از پدر مادر دوستانمان اینجا نه کامپیوتر خونه شون دارن و نه بلدن ازش استفاده کنن. من سعی دارم روشهایی رو یاد بدم که مثلا ننه جون گوشی رو برداره و یک 2# بزنه و مسنجر یا گوشی موبایل یا تلفن منزل پسرش در آمریکا زنگ بخوره و صحبت کنن و بر عکس! کل کاری هم که سه ماه به سه ماه باید ننه جون انجام بده اینه که بره پول اینترنت ADSL رو بده Smile
از داخل آمریکا
با یه راه ساده و مطمئن که هیچ هزینه اولیه و ثانویه ای هم نداره، از طریق کامپیوتر (نه با گوشی تلفن یا موبایل) می تونید با آمریکا و کانادا مجانی صحبت کنید.
راهش اینه که براوزر شما گوگل کروم باشه و اکانت گوگل داشته باشید. با این براوزر وقتی وارد اکانت گوگل (جی میل) بشوید توی همون صفحه یک دکمه هست که نوشته کال:
Call
کلیک کنید و شماره مورد نظر رو در کانادا یا آمریکا بگیرید و راحت صحبت کنید. حسنش اینه که می تونید تلفن دیگران رو بگیرید بدون اینکه خودتون تلفن داشته باشید. و البته حسن مهمترش اینه که کاملا مجانی هست!
من نمیدونم که این کار توی ایران هم جواب میده یا نه؟ به هر حال دوستانی که آمریکا هستید می تونید بدون اینکه از زمان استفاده موبایلتون کاسته بشه، بدون پرداخت وجه با کانادا صحبت کنید.
(Sep-28-2011 01:35 AM)parviz نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
اگه با وی پی ان که آی پی کانادایی یا آمریکایی میده به اینترنت از هر کجای دنیا وصل بشین بله این خدمت برای شما قابل دسترس است. البته اینترنت تقریبا با سرعت خوبی هم برای یک مکالمه بی دردسر نیاز دارین.
(Sep-28-2011 01:35 AM)parviz نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
برای من که کار نکرد.. نمیدونم چرا
لینک‌های مرجع