سلام.پدرم از طریق استان منیتبا اقدام کرده.....فایل نامبر دوممون 16 ماهه که از سوریه اومده.جدیدا" ازمون اپدیت مدارک رو خواستند که شامل ریز نمرات ذانشگاهی من هم میشه.مشکلم اینه که ریز نمراتم خیلی افتضاحه!!!مثلا" دو ترم اخر رو کلا" 10 واحد پاس کردم!!!!!الانم سال 5پنجم هستم کلا" نزدیک 90 واحد پاس کردم.ترسم از اینه که افسر سفارت فکر کنه عمدا" کم پاس کردم که دانشجو بمونم و از پرونده خارج نشم.نظرتون چیه ایا ممکنه افسر ازم ایراد بگیره؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
(Jul-31-2011 02:24 AM)kasra7777 نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام----------------
سلام . احتمال اینکه به خاطر کم بودن واحد از پرونده خارج بشی که خیلی کمه. ممکنه مصاحبه بذارن و سوال کنن. منو خواهرم که با داشتن لیسانس و فوق دوباره علمی کاربردی شروع کردیم درس خوندن فوق دیپلم !! مصاحبه گذاشتن فقط واسه من و خواهرم. کارت دانشجویی و فیش واریزی بانک رو هم میخواستن. یارو میگفت چرا پولی که دادین باهم فرق می کنه ؟ گفتم خانوم تعداد واحد و نوع درس خوب پولش فرق میکنه دیگه. اگه مشکلت فقط تعداد کم واحده به نظرم نگران نباش. اخراج نمیشی از پرونده.. واسه اونا ممتد بودن طول درسه و واقعی بودن درس. اگه مصاحبه گذاشتن میتونی بگی خودشون کم واحد ارائه میدن . یا چون سخت بود کم گرفتم..نمره هم که اصلا مهم نیست... البته نکنه مهم اینه که اصولا نزدیکای اخر کار این مدارک خواستن کاملا طبیعیه و میشه کمی امیدوار بود که اخرین باره که مدارک میخوان و بعدش مدیکال رو میفرستن ( حالا چقدر بعد دیگه خدا میدونه )
(Jul-31-2011 11:49 AM)mosaferi bela taklif نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
اقا دمت گرم عالی جواب دادی...یه خورده نگرانیم کم شد.جسارتا" ممکنه یه ادرس ایمیلی یا فیسبوک یا ......بهم بدی تا اگه ازم مصاحبه خواستن از تجربیات شما استفاده کنم؟بینهایت ممنونم.
خواهش میکنم. این وکیلا که هیچی جواب نمیدن. من نمیفهمم پول چی میگیرن. من فعلا اینجارو بیشتر از همه جا چک میکنم. همینجا بپرسی حتما اگه بدونم جواب میدم