میدونم شاید به نظر خیلی از مدیران سایت یا کسایی که بصورت اصولی کاری رو انجام میدن سوالم غیر منطقی و غیر قانونی باشه اما لطفا بگین آیا از ترکیه مرز زمینی به یونان داره؟؟؟ آیا میشه رفت از مرز زمینی؟؟ از استانبول باید به چه شهر هایی یه چه قسمت از مرز ترکیه به یونان رفت که از مرز زمینی استفاده کرد ؟؟؟ درصد رد شدن از مرز یا خطر حدودا چقدر حدودا. بازم ممنون از شما
با این که سوال شما خلاف قوانین سایت است چون به عنوان یک هموطن سلامتی شما برایم ارزش دارد . پاسختان را میدهم .ترکیه و یونان مرز دریایی و زمینی داند البته مرز زمینی بین این دو کشور یک رودخانه بزرگ است . مرز دریایی هم که دریای اژه . مرز فوق العاده خطرناکی است . روزی نیست که خبر غرق شدن عده ای در رسانه ها منتشر نشود . قاچاقچیان ترک عمدا قایق را پاره میکنند و خودشان با شنا بر میگردند تا گیر پلیس مرزی یونان نیفتند . بعد عزیز من از یونان کجا میخواهی بروی خودش که وضع اقتصادیش نابود است . همسایه هایش هم که البانی و مقدونیه و کوزو هستند تازه کشور های بعد از اینها هم میشود صربستان و بوسنی هرزگوین . توی هر کدامش گیر بیفتی بیچاره ای . شرایط خودت را بگو شاید بچه ها یک راه قانونی برایت برای مهاجرت پیدا کردند .
دوست من andrewlachina ممنون از توجهت به پست. من لیسانس کامپیوتر هستم از دانشگاه سهند تبریز مهندسی نرم افزار بخاطر یه سری مسائل و شرایط خودم در دولت فوق نمی تونم تو مکانی یا جایی مشغول به کار بشم حدود 4 سالی هست که میخوام از ایران برم هر بار مقداری پس انداز یا قرض از این و اون میگیرم و متاسفانه توسط قاچاقچیان آدم تو ترکیه یا افغانستان یا مالزی و سنگاپور و دبی و عراق خورده میشد این بار تصمیم گرفتم خودم برم دیگه تو این مملکت هم خسته شدم و تو ترکیه هم از دست نامردای قاچاقچی که تا نصف راه یا نزدیکی یونان میبرن و .... میخوام این بار خودم برم یا رومی روم یا زنگی زنگ و میخوام راهی که کسی تجربه داره رو بگه در ضمن مسئولیتش با خودمه کسی اگه اطلاعاتی داره عذاب وجدان نگیره و بگه.ممنون از شما
(Sep-14-2011 05:16 PM)parand نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
سلام
دوست عزیز اگر لیسانس کامپیوتر دارید که اصلا نیازی به این کارها نیست شما فقط کافی هست که ایلتس 6.5 را کسب کنید
و البته خودتون بهتر می دونید که بدون زبان در کشور بیگانه کاری نمی تونید کنید الان وضعیت یونان از وضعیت ما هم بدتره شما اگر زبان ایلتس 6.5 داشته باشید می تونید برای دوره های زبان در نیوزیلند اقدام کنید و به جای اینکه پول بی زبون را به قاچاقچی ها بدید در کشور نیوزیلند می تونید برای دوره فنی و یا زبان ثبت نام کنید اگر واقعا کار کامپیوتر را به شکل واقعی وفنی بلد باشید به راحتی می تونید در این کشور کار پیدا کنید واقامت بگیرید
پیشنهادم این است که
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام را کامل مطالع کنید و همچنین
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام را مطالعه کنید
شما اگر به جای اعتماد بیجا به افراد کلاهبردار کمی مطالعه کرده بودید الان وضعیت خیلی بهتری داشتید هر چند که هنوز هم دیر نشده و جلوی ضرر را هروقت بگیری منفعت است
لطفا
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام در همین سایت را به طور کامل از ابتدا تا انتها مطالعه کنید
با ارزوی موفقیت برای شما
(Sep-14-2011 05:16 PM)parand نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نامسه نفر از دوستان کله خراب من 4 سال پیش این مسیر را رفتند . بدون قاچاقچی یک قایق بادی متور دار توی ازمیر خریدند و شبانه بدون هیچ نوع تجربه ای از دریا نوردی زدند به اب وسط راه توسط ارتش یونان دستگیر شدند . سه ماه زندان بودند و بعد با انگشت نگاری یک برگه ترک خاک 6 ماهه دستشان دادند و گفتند تقاضای پ ناه ندگ ی بدهید این ها که میگویم مال 4 سال پیش بود که وضع اقتصاد یونان این شکلی نبود . ببین دوست عزیز شما به طور قطع در یونان دستگیر میشود و بعد زندان و انگشت نگاری دارید . قانونی در اروپا وجود دارد به نام پیمان دابلین طبق این قانون اگر شما جایی دستگیر و انگشت نگاری شدید دیگر هیچ جای دیگر اروپا نمیتوانید تقاضای پ ناه ندگ ی بدهد یعنی جای دیگر هم بروید برتان میگردانند یونان . با مدرک تحصیلی شما خیلی کار ها میشود کرد اگر زبانت را بهتر کنی . استرلیا . نیوزلند . پذیرش تحصیلی توی کانادا . تاپیک هایش توی همن مهاجر سرا هست . باز هم اگز خواستی از همین روش بروی به من پیام خصوصی بده چند تا توصیه برایت دارم .