راهنمای زیر برای دانشجویان تازه وارد به دانشگاه تگزاس در آستین تهیه شده است، اما بخش زیادی از مطالب آن برای مهاجرین غیر دانشجو که این شهر را برای زندگی انتخاب میکنند هم مفید است.
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
سلام مسعود جان اگه میشه زندگی در نیو یورک هم بزاری ممنون میشم
فرشاد جان من نیویورک رو فقط دیدم و اونجا زندگی نکردم، بنابراین اطلاعات دقیق نمیتونم بهت بدم، فقط میدونم که هزینه های زندگی در نیویورک بالا هست و مخصوصا اجاره خونه رقم زیادی هست. در ضمن صحنه هایی که توی فیلم و عکسها میبینی مربوط به یک محله خاص نیویورک به اسم منهتن هست، بقیه شهر تفاوت زیادی با منهتن داره. برای اینکه هزینه های خونه تا حدودی دستت بیاد میتونه قسمت Housing اینجا رو نگاه کنی:
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام
سلام. میشه بگید در آستین ایرانی ها چند نفرند .؟
آیا از حجاب جلو گیری میکنند؟
از نظر فساد اخلاقی چگونه هست؟
در هیچ کجای امریکا جلوی حجاب رو نمی گیرند...
من در یداهو زندگی میکنم بد ا ۲ سال که به امریکا آمدم به این نتیجه رسیدم که اگر به تحصیل نکنم اینجا جایی برای من نیست من قصد دارم به آستین بروم برای ادامه زندگی. اما در آنجا من کسی را ندارم فقط شنیدم که در این شرایط بد مالی امریکا آنجا جای مناسبی است من به دنبال اطلاعتی از آنجا هستم خاهش میکنم هرکس اطلاعتی دارد خواهشن در اختیار من قرار دهید این ایمیل من است. /seanglory7@gmail.com
دوستان میشه اطلاعاتی در مورد محله های مختلف آستین بدین. من قصد دارم تا 2 ماه دیگه به آستین بروم اما اطلاعات زیادی در مورد محله های اونجا ندارم.
با تشکر
کاشکی این تاپیک هم فعال بود

دوستان عزیزم که در آستین ساکن هستید ، لطفن کمی اطلاعات درباره ی شرایط زندگی و کار در آستین در اختیار تازه وارد ها بذارید . متشکرم
خیلی عجیبه، آستین از لحاظ کار و کیفیت زندگی از دالاس خیلی بالاتره اما نمی دونم چرا اینقدر ساکت مونده و کسی ازش صحبت نمی کنه
من فکر می کنم تو سایت اپلای ابرود بهتر می تونید راجع به آستین اطلاعات بگیرید چون اغلب بچه هایی که با ویزای دانشجویی میان مقصدشون آستین است
دوستان آنقدر پرسیدیم ، کسی پاسخ نداد ، خودمون پاشدیم اومدیم آستین ، الان یک ماهی هست که در آستین زندگی میکنیم ، شهر فوق العاده آرام ، منظم ، امن ، و زیبایی هست ، گرما بقدری لطیف هست که به هیچ وجه در اواسط تابستان اذیت نشدیم ، قیمت ها فوق العاده ارزان هست ، برای خرید مواد غذایی توصیه میشه حتمن از فروشگاه های اچ ای بی استفاده کنید ، حدود هشت هزار ایرانی اینجا زندگی میکنن ، دریاچه ی لیدی برد در داون تاون زیبایی خاصی به این شهر بخشیده ، مردم بسیار مهربونی داره . دوستان هر سوالی راجع به آستین باشه پاسخگو خواهم بود ، در کل به هر شخصی توصیه میکنم زندگی در آستین رو ... بعدن دوباره بیشتر مینویسم .
خیلی خوشحالم که میشنوم که یکی از دوستان مهاجرسرایی به آستین اومدن، جالبه که ما هم تقریبا یک ماهه به این شهر اومدیم. همانطور که سعید عزیز گفتن شهر بسیار خوبیه، بدون ماشین هم میشه تو این شهر زندگی کرد که خب باید یه کم سختی رو تحمل کنین. تا اینجا که ما فهمیدیم مناطق غربی شهر محل بهتری برای سکونت هست. چون در اون مناطق بیشتر دانشجوها زندگی می کنن و محیط بهتری داره. نکته ای که خیلی دلگرم کنندس اینه که آدم تو این شهر کاملا احساس امنیت میکنه و ما تا الان هیچ موردی از خشونت یا دزدی ندیدیم و نشنیدیم (البته ارتباطات زیادی هم نداشتیم). قیمت خونه هم نسبت به شهرهای دیگه مناسبه و بسته به مساحت و موقعیت خونه از ماهی 450 دلار شروع میشه.
گویا یکی دیگه از دوستان مهاجرسرایی هم قراره تا اواخر سپتامبر به آستین بیان، امیدوارم با اضافه شدن ایشون جمعی تشکیل بشه که بتونه در حد توان به بقیه دوستان کمک کنه.
خوشحال میشم اگه بتونم به دوستای خودم کمک کنم. راستی آقا سعید، شما واسه کار اقدامی کردین؟
(Aug-18-2011 08:55 AM)mohsen mirzaei نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
خیلی خوشحال شدم از آشنایی شما محسن عزیز ، در حال حاظر در حال گذراندن دوره های مرتبط با کار هستم ، البته این دوره ها عمومی نیست ولی اگر کسی از دوستان خواست میتونم اطلاعاتی که بدست آوردم رو در اختیارشون بذارم . محسن جان تمام حرف هایی که در مورد استین زدید حقیقت هست و آرامشی که در این شهر هست رو با هیچ چیز نمیشه عوض کرد . من در شمال آستین زندگی میکنم و در چند ماه آینده قصد دارم به نزدیکی های دریاچه نقل مکان کنم اگر کیس مناسبی پیدا کردم .
(Aug-18-2011 08:55 AM)mohsen mirzaei نوشته است: [ -> ]برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام با سلام به شما دوست عزیز
میتونید یه مقایسه ای بین این سه شهر داشته باشید آستین/دالاس/هیوستن/از نظر آب وهوا/مکانهای ادامه تحصیل/کار/.البته اگر تحقیق کردید قبلا.با تشکر