مهاجرسرا

نسخه کامل: با داشتن ویزا از طریق لاتری باید تاچند وقت در اولین بار ورود به امر
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
با سلام خدمت همه دوستان مدتی است که دغدغه های این ویزا خانواده من را کمی نگران کرده مخصوصا پدرم،چند سوال دارم خواهشمندم شما دوستان عزیز که به امریکا رفته اید کمک کنید؟
1. بعد از گرفتن ویزا لاتری ، برای رفتن به امریکا باید مدت مشخصی در انجا ماند؟ اگر باید بمانیم چقدر طول می کشد؟
2. برای ورود به امریکا و زندگی 1 ماه در انجا باید چقدر هزینه انجام داد؟

حقیقتا پدر من میخواهد به انجا برود ودوباره به ایران برگردد و فقط هدفش داشتن ویزای امریکاست تا شاید کاری بتواند بکند که مارا به انجا بفرستد
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو از شما عزیزان بگیرم.
با سلام

1- بعد از ورود به آمریکا حدودا بین 1 الی 2 ماه گرین کارت را دریافت میکنید و بعد از آن میتوانید از آمریکا خارج شوید ولی نباید بیشتر از 6 ماه از آمریکا بیرون باشید

2- بستگی به ایالت داره که کجا میخواهید برید مثلا به گفته دوستان ایالت کالیفرنیا گران است ولی تکساس ارزان حالا بستگی داره که کجا بری و چند نفره میرید
مرسی از جوابتون ولی اگه دقیقتر کسی پاسخ بده ممنون میشم.
كسي نيست جواب من رو بده...................
payman115 نوشته است:برای مشاهده باید عضو سایت باشید
لینک ثبت نام
دوست عزیز پاسخی که دوستمان خدمتتان گفتند کامل هست برای پاسخ جزیی تر سوالتان را جزیی تر مطرح بفرمایید. هزینه ی زندگی به شدت تحت تاثیر محل زندگی ست مثل هر کشور دیگر.
سلام
به تاپیک زندگی در ایالات متحده امریکا در صفحه اصلی همین سایت برید خیلی چیزا گیرتون می آد در مورد هزینه ها.
لینک‌های مرجع