![]() |
|
نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (http://mohajersara.com) +-- انجمن: آمریکا (/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: قرعه کشی گرین کارت (/forumdisplay.php?fid=5) +---- انجمن: گرین کارت لاتاری ۲۰۱۰ (/forumdisplay.php?fid=33) +----- انجمن: شرکت در گرین کارت لاتاری ۲۰۱۰ (/forumdisplay.php?fid=43) +----- موضوعات: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. (/showthread.php?tid=1286) |
نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mohammad_usa - Jun-30-2009 10:04 PM سلام شما میتوانید از طریق این سایت با وارد کردن کانفیر میشن نامبر و فامیل و تاریخ تولد از برنده شدنتان باخبر شوید من متاسفانه برنده نشدم انشاالله بقیه دوستان برنده شده باشند.بعد از وارد شدن به این سایت برای ادامه کار Continueرا بزنید. https://www.dvlottery.state.gov/esc ------- آقا من یک مقدار تغییر دادم در این بخش که دوستان راحتتر به این قسمت از سایت در جستجوها برسند. RE: بسیار مهم !!!!!اعلام آنلاین برندگان لاتاری - muhammadinfo - Jun-30-2009 11:13 PM Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the Return to Entrant Status Check Main Page link below. RE: بسیار مهم !!!!!اعلام آنلاین برندگان لاتاری - muhammadinfo - Jun-30-2009 11:16 PM اخطار ! دوست عزیز درست هستش که پذیرفته نشدید ، بنده هم پذیرفته نشدم و همچنین خیلی از دوستان دیگر ! اما این دلیلی نیست که از لغات ناشایست و با توهین به اشخاص ناراحتی خود را ابراز کنید ! در صورت مشاهده چنین ادبیاتی تمام پست های شما پاک خواهد شد . با تشکر - مدیر سایت (Ali-J) RE: بسیار مهم !!!!!اعلام آنلاین برندگان لاتاری - Ali-J - Jun-30-2009 11:20 PM بنده هم جزو رد شدگان بودم :دی دوستان دو تا سوال داشتم ، یکی اینه که کسی بود که قبل از اعلام نتایج عضو سایت بوده باشه و برنده بشه !؟ دومی هم این که کسی بوده که نامه نگرفته باشه ولی برنده شده باشه ؟ RE: بسیار مهم !!!!!اعلام آنلاین برندگان لاتاری - muhammadinfo - Jun-30-2009 11:37 PM علی جون چرا پستو پاک کردی. حقشه. چطوری دلش میاد منو تو و صدرا را قبول نکنن. RE: بسیار مهم !!!!!اعلام آنلاین برندگان لاتاری - mahdi.dvlotteryblog.com - Jun-30-2009 11:38 PM من دیگه رفتم بخوابم! فردا هم تو وبلاگ DVLottery شروع میکنم کلی چیز نوشتن واسه DV2011. آدرس وبلاگم تو امضام هست. پیشنهاد میکنم دوستان هم یه وبلاگی تو www.dvlotteryblog.com بسازن و خاطرات این روزها رو همیشه زنده نگه دارن تا زمانی که برنده شیم. به امید روزی که همه مهاجرسراییها برنده DVLottery بشن.
RE: بسیار مهم !!!!!اعلام آنلاین برندگان لاتاری - arashj666 - Jun-30-2009 11:39 PM من هم یه سوال دارم: کسانی که برنده شدن، احتمال داره یه چیز مشترک داشته باشن؟ مثلا زمان پر کردن فرم هاشون ؟!؟! بچه ها قرارمون 2 مهرماه
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-01-2009 12:16 AM سلام متنی که برای برنده ها نمایش داده میشه Dear Selectee, .Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery. If you have not received a letter instructing you how to proceed by August 1, 2009, please contact KCC by email at kccdv@state.gov. Please remember that you do not have to pay until you apply for a visa at a U.S. consulate or embassy. The U.S. government will not ask you to send money by mail or by courier service برای همتون آرزوی موفقیت دارم. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - tomi_ft2000 - Jul-01-2009 12:18 AM منم نشدم . دعا كنيد مصاحبه بخير شه . JULY مصاحبه دارم . ANKARA RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-01-2009 12:40 AM سلام دوستان خدا را شکر . اسم من در نیامد و جلوی همه شما آبروم رفت. این همه امید و آرزو؟ خدایا تو دیگه چرا؟ منو رو ..... کردی. خدایا حالا حالا ها باهات قهرم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - saeedhei - Jul-01-2009 01:35 AM با سلام به همه دوستان 2 مهر با شمام! HAS NOT BEEN SELECTED موفق و تندرست باشید. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - reza-t - Jul-01-2009 01:46 AM با سلام به همه ما هم رد شدیم به امید روزی که همه به آرزوشون برسن RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - bardia7 - Jul-01-2009 02:03 AM Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program. میدونی چیه همینه که هست ... اینکه زاده آسیایی رو میگن جبر جغرافیایی.... اینکه لنگ در هوایی و صبحونت شده سیگار و چایی... البته چهار نفر دیگه هم غیر از خودم چک کردم و خبری نشد که نشد. ای آمریکای جهانخوار خوب رویان جهان وفا ندارد دلشان.... ولی مهم نیست ما مرده همون بی وفایی هاتیم. گرچه ز مهنت خوارم کردی با غم و حسرت یارم کردی مهر تو دارم باز.... بکن ای گل با من هر چه توانی یار هر چه توانی یار کز عشقت میسوزم گل... )زیاد جدی نگیریدا اینقدرا هم حالم خراب نیست. من تو پست قبلی هم زده بودم که شانسم رو یه جایی جا گذاشتم... از مدیران هم در مورد این پست عذر میخوام ولی هم باید حرف دلم رو میزدم هم اینکه اینم یه جور اعلام برنده نشدن بود دیگه
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - DR.MOVIE - Jul-01-2009 02:12 AM سلام دوستان ما همیشه HAS NOT BEEN SELECTED بودیم حالا این یکی هم روش! مگه چی شد؟ هیچی والا! روز از نو روزی هم از نو... همین که سرمون رو بذاریم زمین یک متر خاک بریزن رومون و چهار تا اذن صبح و ظهر بگن دیگه نمیدونن کی بودیم و چی کردیم و چی شدیم! ای روزگار نامرد. یکی اونقدر داره که اراده کنه میتونه تو بهترین جای دنیا باشه یکی هم لنگ هزار تومن پوله که یه ساندویچ برای بچش که داره گریه میکنه بخره. خدایا به داد و ندادت شکر RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - khanoomhana - Jul-01-2009 02:33 AM به امید سالهای بعد.... حتما هنوز لازمه که اینجا بمونیم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - ninaa - Jul-01-2009 07:51 AM سلام به همگي HAS NOT BEEN SELECTED حالمو يه كم گرفت اما چون دارم براي كانادا اقدام ميكنم اميد ديگهاي دارم .دعا كنيد كارا خوب پيش بره . حالا كه نبرديم بايد بريم دنبال راههاي ديگه . حتما صلاحمون توي يه چيز ديگه اس. توصيه ميكنم از راههاي ديگه كه كم هم نيستند شروع كنيم . براي سالهاي ديگه دوباره شانسمون رو امتحان ميكنيم . من مطمئنم كه تمام مون كه نبرديم يه چيز خيلي خوب وبالاتر در انتظارمونه . از همين امروز يه راه ديگهرو با برنامهريزي شروع كنيم . مخلص همهي گروه RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - giantboy94 - Jul-01-2009 08:38 AM بچه ها نخندین اما من کلا یادم رفت کد رهگیریمو بیارم ایشالا فردا چک میکنم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - hamid2006zaman - Jul-01-2009 08:59 AM ما هم كه قبول نشديم.ولي من به حرف نينا معتقدم.حتما يه چيز بهتر منتظرمونه. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - soltan - Jul-01-2009 09:34 AM من هم تا حالا موفق نشدم چک کنم سایت خیلی ترافیکش بالاست هی ارور میده RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mahh - Jul-01-2009 10:25 AM خدايا من خودم را رها كردم تو مرا رها نكن ... آمين RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - payman115 - Jul-01-2009 11:27 AM با سلام من نمی دونم چرا من نمی تونم وارد این سایت بشم؟ ایا در ساعت خاصی میشه اون رو چک کرد RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Shima - Jul-01-2009 11:55 AM معلوم نیست چه خبره! ترافیک سایت خیلی بالاست. من از ساعت 8 تا حالا دارم مدام چک می کنم هنوز موفق نشدم و error میده ): RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - ninaa - Jul-01-2009 12:01 PM متاسفانه ترافيك سايت خيلي بالاست من ساعت 7 صبح چك كردم كه خلوت بود وسريع جوابو داد . ميدونم خيلي عجله داريد ولي بهتره آخر وقت يا نصف شب چك كنيد ، فكر كنم اون موقع خلوتتره ( حدود 6:30 يا 7 صبح يا زودتر كه خيلي بهتره) اميدوارم اونايي كه هنوز چك نكردن برنده باشن. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - bardia7 - Jul-01-2009 12:11 PM نخست بگم که برای چک کردن بهتره از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .... فایر فاکس که اصلا جواب نمیده دویم اینکه بس کنید دیگه اگه ما این خدا رو نداشتیم که همه تقصیرها و خواست ها رو بندازیم گردنش چیکار میکردیم .. لابد خواست خدا بود ... لابد راه بهتری داریم... لابد خدا با من حال نکرد .. بسه دیگه بریزید دور این خرافات رو در بیارید کله زیر برف رو. ملت اونور انسان تولید میکنه ما هنوز اندر خم کوچه علی چپیم. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-01-2009 01:34 PM دوستان عزیز با سلام و ادب چیه چرا غمباد گرفتید؟ حالا مگه چی شده ؟ دو ماه دیگه روز از نو لاتاری از نو ، اگه راست میگین نیروها و انرژی خود را برای چند وقت دیگه جمع کنید.![]() حالا ما از کجا بدانیم که در لاتاری حتما باید اسم ما در بیاد؟ میان این همه آدم یک عده برنده هستند و یک عده نوبت بعدی برنده خواهند شد. ![]() به این فکر کنیم که روزی خواهد آمد که همه این موارد جزئی از خاطرات خوب ما خواهد بود. یک عده بچه مثبت در اینجا جمع شده اند و هر کدام برای آینده خودشان و خانواده هایشان تلاش میکنند. هر کس با هر اسمی که به نظرش جالب آمده در اینجا بهترین مطالب و راهنمایی ها را ارائه میدهد . به نظر شما این ارزشمند نیست؟؟!! حالا از کجا معلوم باید با لاتاری به آنور آب بروید؟ شاید دری دیگر باز شد و به نوعی دیگر به خواسته خود رسیدیم . بهتر است نظرات خود را برای لاتاری 2011 جمع کنیم. چون دری بسته شد راهی گشوده ماند و چون دری گشوده ماند راهی بسته شد و در این قصه تقدیر و نشانه ای بود که صبح دیگری در راه است ... RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - bahram85 - Jul-01-2009 02:47 PM سایت رفته تو کمــــــــــــــــــــا بالا نمیاد نمی دونم اصلا کی این سایت رو راه انداخته که فکرشو نکرده که چند نفر ممکنه در یک آن داخلش بیان RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mahh - Jul-01-2009 04:39 PM واااااااي خسته شدمممم اصلا راه نميده اين سايته ، اينم از آدماي مخ دنيا ،عجب سايتي راه انداختن ، باور كنيد دوستان اين فقط مملكت ما نيست كه از اين جور مسائل داره حتي امريكاش هم با اون همه اددعا اينطوري مردمو ميزارن سركار ! يا اونا خنگ هستن يا ما ايرانيها زيادي باهوش هستيم !! خدا عالم است ... توروخدا خبري شد به من هم بگين چطوري ميشه وارد سايت شد
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - giantboy94 - Jul-01-2009 05:14 PM بچه هایی که نتونستن از توی سایت چک کنن نگران نباشن من فردا دارم میرم شرکت دوستم با اینترنت اون چک کنم اینترنتش 1M پهنای باند داره همچین وارد سایت میشم که از اونور سایت 5 نفر بریزه بیرون !! هرکی چک نکرده بود فردا بگه براش چک کنم تا فردا سکوت اختیار میکنیم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-01-2009 05:44 PM سلام دوستان اینترنت تو ایران مشکل داره و سرعت خیلی پایینه البته من ADSL512 دارم و براحتی سایت رو باز میکنم. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-01-2009 06:04 PM Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program. Please verify that اینم چیزی بود که 6 ماه منتظرش بودم !!! به هرحال کاری نمیشه کرد از این میون یه سری ها از خوشحالی نمی دونن چی کارکنن و یه سری ها هم توی غم هستن!به هر حال از حکمت و خواست خدا نباید ناراحت بود مطمئن باشین اگه توی لاتاری 2010 برنده نشدین خیلی چیزا شما رو در آینده بیشتر از این دوخط خوشحال تر خواهد کرد.حتما لایق چیزهایی بهتر از لاتاری 2010 بودین.امیدتونو از دست ندین و از الان به فکر راه دیکه ای باشین.مهر برای 2011 می بینمتون. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - reza11000 - Jul-01-2009 07:22 PM من و خانمم HAS NOT BEEN SELECTED شدیم. بعضی ها اونقدر شانس دارن که دوتا دوتا قبول میشن . ما چی؟ باید بریم کنار لااقل باد بیاد بقیه خفه نشن. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - sousangerd - Jul-01-2009 07:23 PM من هم با صحبت های cky موافقم چون من هم همین نظر رو دارم حتما حکمتی داشته بهر حال امسال که نشد انشالله برای لاتاری بعدی RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - R@mtin - Jul-01-2009 09:19 PM نماز شام غريبان چو گريه آغازم .... به مويه هاي غريبانه قصه پردازم به ياد يار و ديار آن چنان بگريم زار ....... كه از جهان ره و رسم سفر براندازم ديشب به نيت جواب لاتاري يك مشورتي از حافظ گرفتم كه جوابش اين اومد, فهميدم كه رفتنم به صلاحم نيست الان كه چك كردم همونطور كه مطمعن بودم HAS NOT BEEN SELECTED بود هم خودم هم مادرم هم پدرم... پيروز باشيد.. راه زياده
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - sadra_sepehr - Jul-01-2009 11:20 PM بچه ها این Select مگه معنیش انتخاب شدن نیست؟ مگه این برنامه قرعه کشی نیست ؟ این چه قرعه کشی ایه که افراد به جای برنده شدن توش Select میشن؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-01-2009 11:41 PM سلام صدرا جان معانی select تو babylon برگزيده، ممتاز منتخب، سوا كرده، گزيدن، جدا كردن،انتخاب كردن سربلند و پیروز باشید RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - sadra_sepehr - Jul-01-2009 11:56 PM پس شک من تو قرعه کشی بودن ممکنه درست باشه !! باید یه هیات ویژه ی بی طرف تشکیل بده مدیر سایت برای یررسی این مساله . پیشنهادات من رو هم باید لحاظ کنند. باید اول از همه کانفیرمیشن نامبرها رو با اسامی شرکت کننده ها و همچنین مدارک تحصیلیشون مطابقت داد مخصوصا مال برنده ها رو . بعد اینکه این موضوع هم که برای بعضی ها نامه رسیده مثل اینجا : http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1147&page=10 ( آخرین پست این صفحه از تاپیک) اما تو سایت زده Not selected هم باید بررسی شه وگرنه همینجوری بیانیه میدم !! گفته باشم !!! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - merdax - Jul-02-2009 12:08 AM خوب صدرا جان،برگزارکنندگان ؛ به وسیله قرعه کشی برندگان رو انتخاب میکنن دیگه! حالا این انتخاب به اُپراتور که بر نمیگرده،عمل انتخاب توسط کامپیوتر انجام شده دیگه! اگه قرار بود گزینش کنن که دیگه با نامه برندگی یه راس ویزا رو هم توی پاکت میزاشتن! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - sadra_sepehr - Jul-02-2009 12:20 AM خب ممکنه کسی دکتر باشه و برنده شه اما توی کشور دیگه ای سو سابقه داشته باشه پس نمیشه ویزا رو هم سریعا داد . من شواهدی دارم که این شائبه رو تقویت می کنه که اپراتور انتخاب می کنه . مثل مدرک تحصیلی برندگان تو همین 2010 ببین چند نفر با تحصیلات دیپلم یا فوق دیپلم انتخاب شدند؟؟ تو همین سایت نظرسنجی ای که راجع به این قضیه گذاشته شده که ثابت می کنه بیشترین آمار ماله لیسانسه هاس یا این ماجرای Select رو نمیشه با توجیه شما بررسی کرد و جای تشکیک توش زیاده RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - hamed7260 - Jul-02-2009 01:11 AM ياد بگيريد كه با نا اميدي مبارزه كنيد ، نا اميدي ، روياها و آرزوها را نابود ميكند ( آنتوني رابينز ) سلام من و خانمم هم برنده نشديم ![]() و همينطور 7 نفر از دوستامون دوم مهرماه دوباره ثبت نام مي كنيم ![]()
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - fariba - Jul-02-2009 01:57 AM سلام من و همسرم هم قبول نشدیم نمی دونم شاید بقولی هنوز قسمتمون نشده خوش بحال اونایی که سعادت رفتن نسیبشون شده و خدا براشون حسابی خواست موفق باشن و برای ما دعا کنن که روزی شاید خدا برای ما هم بخواد و قسمتمون کنه RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Ashkan78 - Jul-02-2009 04:58 AM سلام... كمك مك داره قضيه جالب مي شه. اصلا كسي هست كه تو سايت رفته باشه و نتيجه اين باشه كه برنده شده؟ من خودم برنده شدم و NL هم برام اومده. ولي سات مي گه برنده نشدي!!! حدس زدم شايد نامه تقلبي باشه اما اين حدس مردوده چون من موقع ثبت نام از آدرس دوستم در انگليس استفاده كردم NL به همون ادرس اومد البته به اسم خودم. من هيچ جاي ديگه تا حالا آدرس دوستم رو ندادم كه كس ديگه اي بدونه كه آدرس دوستم در لندن به نوعي به من مربوط مي شه. دو حالت داره... يا سايت خرابه يا حال من. شايد بايد اين كاغذايي كه برام اومده بريزم دور و فكر 2011 باشم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Shima - Jul-02-2009 08:19 AM من و شوهرم هم قبول نشدیم. چه قدر بدشانس. حتی یکیمون. باشه تا بعد! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - reg_site_abt - Jul-02-2009 08:20 AM سلام دو نفر دیگه هم به لیست HAS NOT BEEN SELECTED اضافه کنید. به امید روزگاری خوش! فعلا" خداحافظ تا 2011 ......... RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-02-2009 09:20 AM سلام من برای 5 نفر دیگه هم پر کرده بودم اما هیچکدومشون برنده نشدن. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-02-2009 10:32 AM حالا که قبول نشدیم نمی تونیم دبه کنیم ولی صحبت های sadra_sepehr مبنی بر اینکه اکثر اونایی هم که قبول شدن لیسانس یا مدرک بالاتر دارن کمی داستان دار به نظر میاد.یعنی اینکه به واقعیت نزدیک تره.من خودم هم همین حس رو دارم.وقتی توی این فروم ها نگاه می کنم کسایی که قبول شدن بیشتر لیسانسه و سن بالاتر هستن!من هم این احتمال رو می دم که کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.ولی این فقط یه احتماله. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-02-2009 10:40 AM درمورد کسایی هم که نامشون اومده ولی توی سایت چک می کنن HAS NOT BEEN SELECTED میده یه خورده عجیب به نظر می رسه.پیشنهاد می کنم یه نامه به KCC بزنن و وضعیتشون رو پیگیری کنن. Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program معنی جمله: بر اساس اطلاعات ارائه شده ، در ورود به نظر شده است برای پردازش شما برای سال 2010 برنامه ویزای الکترونیکی موافقت نشده(انتخاب نشده) RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-02-2009 10:57 AM دوستان عزیز با سلام یک پیشنهاد: گرین کارت لاتاری 2010 با تمامی پستی و بلندی ها به پایان رسید . از تمامی دوستان تقاضا میشود محبت کرده در یک قسمت جدید به ثبت نظرات و نکات مهم در خصوص گرین کارت 2011 بپردازیم . اینکه واقعا باید چکار کرده ایم و چه برنامه ای برای گرین کارت آینده داریم ؟ فرصت زودگذر است و دوماه دیگر دوباره باید شرکت کنیم . مواردی از قبیل زمان ثبت نام ، نوع عکس ، ... ! حالا درست است که گفته اند لاتاری و قرعه کشی با کامپیوتر انجام میشود ، ولی خیلی هم اینطور نیست و حتما افرادی هستند که افراد و فرم و عکس و تحصیلات و غیره را کنترل میکنند. مگر ما دوستان چند نفر هستیم ؟ اگر قرار باشد کسانی در گرین کارت لاتاری 2011 قبول شوند آنهم اول ما باید باشیم انشاالله. قبول کنیم شاید نکاتی بوده که ما به آن بی توجه بوده باشیم . برای شروع عرض میکنم مثلا شاید مشکل بنده این بود که اندازه عکس از 65 کیلو بایت بزرگتر بود. و یا غیره ... . اگر به همین صورت در این تاپیک ادامه بدیم حجم مطالب مایوس کننده خیلی میشود!! دوستان نظرتان چیست؟؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-02-2009 11:33 AM سلام دوستان برای رفع یکسری ابهامات لطفاً پست زیر رو بخونید. http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1147&pid=12887#pid12887 RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - merdax - Jul-02-2009 12:01 PM sadra_sepehr نوشته:خب ممکنه کسی دکتر باشه و برنده شه اما توی کشور دیگه ای سو سابقه داشته باشه پس نمیشه ویزا رو هم سریعا داد . من شواهدی دارم که این شائبه رو تقویت می کنه که اپراتور انتخاب می کنه . مثل مدرک تحصیلی برندگان تو همین 2010 ببین چند نفر با تحصیلات دیپلم یا فوق دیپلم انتخاب شدند؟؟ تو همین سایت نظرسنجی ای که راجع به این قضیه گذاشته شده که ثابت می کنه بیشترین آمار ماله لیسانسه هاس یا این ماجرای Select رو نمیشه با توجیه شما بررسی کرد و جای تشکیک توش زیاده تشکیک؟والا صدرا جان،به نظر میرسه آمریکائیها رو نمیتونستیم درس بدیم که الان به لطف ایزدی میتونیم! اگه قرار به انتخاب کردن بود هزاران مکانیزم دیگه وجود داشت برا انتخاب! تازه من خودمم با این که دانشجوی ترم آخرم ولی آخرین مدرکمو دیپلم زدم! به نظر میاد به قول یکی از دوستان،سر جریانات اخیر توی مملکت،همه ما دچار سیستم قضاوتی ِ دایی جان ناپلئونی شدیم! دیگه کارمون از توهمم داره رد میشه! این خطرناکه از نظر من! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mahdi.dvlotteryblog.com - Jul-02-2009 01:23 PM سلام ایول بابا ! من 1 روز نبودم اینهمه پست اومده . وقتی داشتم میخوندم به سرم زد نکنه ما هم برنده شده باشیم و نامه هم اومده باشه اما هم تو سایت اشتباه نشون میده و هم نامه گم شده!!! ![]() البته دوستان اینو محض خنده گفتم! به نظرم اینکه عکسها رو چک میکنن 100% برا همه واضحه. خودشون آمار DV-2009 رو که دادن نوشته بود که 9.8 میلیون نفر شرکت کردن که 5 میلیون نفر رو reject کردن. حالا اینکه غیر از عکس دیگه چه چیزایی باعث reject هست خدا داند! این سری که ثبت نام کنم عکس اوباما رو میزنم جای خودم ببینم کی جرات میکنه reject کنه!
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-02-2009 01:30 PM نخیر مثل اینکه تشکیک در انتخابات به لاتاری هم سرایت کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - DR.MOVIE - Jul-02-2009 01:30 PM سلام دوستان خواهشمندم یکی این متن رو که برای ایرانیان در سایت لاتاری قرار دادند ترجمه کنه ببینیم چیه: http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/tw/tw_920.html RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-02-2009 01:32 PM دوستان دوباره سلام فکر کنم ، احتمال دارد برای ایرانیان تمهیداتی اندیشیده باشند!!! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-02-2009 01:35 PM DR.MOVIE نوشته:سلام با سلام خبر مذکور مربوط به هشدار به اتباع آمریکا در خصوص سفر به ایران است . اگه دقت کنید نوشته travel.state.gov RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mahdi.dvlotteryblog.com - Jul-02-2009 01:41 PM DR.MOVIE نوشته:سلام دوست عزیز؛ این سایت رسمی وزارت امور خارجه آمریکا هست نه سایت لاتاری. این صفحه همیشه وجود داشته ولی جدیدا دوباره update شده. در مورد آمریکاییها یا ایرانی - آمریکاییها هست که به ایران میان که پیشنهاد شده جز برای کارهای ضروری نیان که ممکنه مسئله ای براشون پیش بیاد و آدرس دفتر حافظ منافع آمریکا در سفارت سوئیس در خ پاسداران رو داده که اگر هر مشکلی براشون پیش اومد برن اونجا. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Enter_The_Love - Jul-02-2009 01:44 PM بابا اینهمه آدم توی سایت نامه هاشون به دستشون رسیده چرا نمیان چک کنن ببینیم برای اونها هم HAS NOT BEEN SELECTED میزنه یا نه ؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-02-2009 02:21 PM Enter_The_Love نوشته:بابا اینهمه آدم توی سایت نامه هاشون به دستشون رسیده چرا نمیان چک کنن ببینیم برای اونها هم HAS NOT BEEN SELECTED میزنه یا نه ؟ سلام این پست رو بخونید http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1286&pid=12773#pid12773 RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - moghadas_h@hotmail.com - Jul-02-2009 02:33 PM خوب........................................ آه............................................ ما هم قبول نشدیم . منظورم خودم و خانومم. دیگه نمی دونم بار چندمه چهارم یا پنجم! ظاهرا به قول اون دوستمون شانسمونو یه جایی جا گذاشتیم. فکر کنم سالهای قبل که با نامه دادن (یا ندادن ) خبر میدادند تحملش ساده تر بود. امسال دیدن متن HAS NOT BEEN SELECTED مثل تیر خلاص دخلمو آورد. پشت کامپیوتر خشکم زد. با این اوضاع مملکت اصلاً اعصاب معصاب درستی نداشتم که اینم شد غوزبالاغوز. ANY WAY، تا 2 مهر که دوباره ثبت نام کنیم ببینیم چی میشه. پیشنهاد میکنم مثل تاپیک "برندگان لاتاری 2010" یه تاپیک به نام "بازندگان لاتاری 2010" باز کنیم تا بتونیم علاوه بر ابراز همدردی برنامه ها و تجربیات مفید رو برای سال بعد با هم تقسیم کنیم.[/php] RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - sadra_sepehr - Jul-02-2009 03:03 PM پس تشکیل کمیته ی حقیقت یاب چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاری نکنید که هوادارانمو بگم بیان تو مهاجرسرا اغتشاش کنندا!!!!!! امروز به نشونه ی اعتراض به لاتاری همه به جای عکسشون یه نامه ی برنده شدن بزارن شوخی می کنم می خوام جو بچه ها عوض شه اما جدا من خودم شک کردم به این ماجراها. خدا می دونه که این صاحبان ممالک کفر می خوان با ما مومنان چیکار کنند :-؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mohammad_usa - Jul-02-2009 04:12 PM با سلام به همه دوستانی که منتظر جواب بودند و متاسفانه قبول نشدند اعلام همدردی میکنم منم که جواب رو دیدم کلی خندیدم که اینهمه انتظار بالاخره چی شد. دوستان باید یکم واقع بین باشیم آخه از بین حدود 8 تا 10 میلیون شرکت کننده فقط 50هزار نفر انتخاب میشن پس سعی نکنید به خودتون تلقین کنید که بگید اه من اصلا" شانس ندارم. برای رفتن به آمریکا هزار راه دیگه هم وجود داره چرا از اون یکی راهها اقدام نکنیم من به کشورهای زیادی رفتم فقط کافیه شرایطش رو داشته باشیم اگر هم شرایطش رو نداشتیم ببینیم چه شرایطی رو میخوان تا با بدست آوردن آن شرایط به آرزویهایمان برسیم حالا 1سال دیر تر اصلا"5 سال دیرتر چه فرقی میکنه مهم اینه که به هدف نهایی که ما میخواهیم برسیم . RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mariaa - Jul-02-2009 04:25 PM منم قبول نشدم!!! مهم نیست!!!!! دارم به جاش میرم سوئد! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-02-2009 06:58 PM سلام . بچه ها خیلی مشکوک شده شاید ما هم قبول شده باشیم من که امیدوار شدم میشه ایمیل بزنیم سفارت یا کی سی سی یا تلفن بزنیم مطمئن بشیم؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-03-2009 11:13 AM سلام ایمیل بزنیم و چی بگیم؟؟؟ خوب نظر خوبی است! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - bardia7 - Jul-03-2009 12:50 PM نخست اینکه دو نفر دیگه به انتخاب نشده ها اضافه کنید. دویم اینکه برادران نام آموران به نام یزدان پیروز باشید . ) ببینید من یه چیزی میخوام بگم و اون اینکه اسب پیشکش رو که دندوناش رو نمیشمارند. حالا میخوان جدا کرده باشن یا میخوان فرعه کشی کرده باشن به نظر من اونا حق دارند که جدا کنن... و هر ارازل و اوباشی رو قبول نکنند ) ... ولی نمیدونم چرا ماها که ارازل نبودیم رو انتخاب نکردن !در کل منظورم اینه که دیگه کاری نمیشه کرد و زیاد سخت نگیرید. و در مورد اینکه بعضی ها نامه گرفتن ولی not select دارند نمیدونم چی بگم ولی احتمالا گزینه ها رو اشتباه میزنن... من خودم نام و اینچیزا رو به چندین طریق ممکن زدم ولی خبری نشد. حالا صبر کردم سایت یه کم خلوت تر بشه شاید فرجی شد . ای پرنده مهاجر ای پر از حسرت رفتن............. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-03-2009 02:22 PM l من انگلیسی ام خوب نیست به انگلیسی باید بگیم دیگه . موضوع رو گزارش بدیم و بعد هم کانفرمیشن نامبر خودمون هم بگیم ببینیم چی شده؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - reza11000 - Jul-03-2009 04:28 PM ایمیل بزنیم بگیم تقلب شده . اگه مارو قبول نکنین میریزیم تو خیابون. چطوره ؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - R@mtin - Jul-03-2009 07:40 PM mohammad_usa نوشته:با سلام واقعا امیدی که شماها برای قبول شدن در لاتاری توی چند ماه اخیر داشتید برام خیلی عجیب بود، منم بامحمد موافقم انتخاب شدن بین 50 هزار نفر از 10 ملیون نفر اگرصفر نباشه مطمعنا به صفرمیل میکنه،دوستان به نظر من برای مهاجرت آخرین شانش و آخرین سنگر باید شانس و بخت واقبال باشه نه اینکه برنامه ریزیهامون رو بر حسب یک شانسی که تقریبا بعیده بزاریم. آخرشم مطمعنا فقط نا امیدی و حسرته که برامون میمونه نه نزر و نیاز های بی حساب به کمکمون میاد نه فیلم سکرت و کارشناساش که حرفای خوشکل خوشکل میزنن ... من خودم اندازه همون قدر که روی این قرعه کشی نا عادلانه حساب کرده بودم ناراحت شدم یعنی خیلی خیلی کم...امیدوارم توی راه های دیگه که برای مهاجرت مطمعنا بیدا میکنین موفق باشین
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-03-2009 08:00 PM navid_usa نوشته:l من انگلیسی ام خوب نیست به انگلیسی باید بگیم دیگه . سلام نوید جان.به نظر من مطمئن بشو بازم از وارد کردن درست اطلاعات و شمارت توی سایت.من ایمیل زدن به kcc رو آخرین راه حل می دونم.به نظر من اگر نامه به دستت رسیده و بازم توی سایت می زنه که قبول نشدی ایمبل رو بفرس.درمورد نامه هم بگم بله باید انگلیسی بزنی که زده بودی انگلیسیت خوب نیست.من برات ترجمش رو می ذارم می تونی از این استفاده کنی. Hi I am and my Confirmation Number is 2010ik3c03213dd. I draw your company in 2010. Your letter of acceptance by post I receive, but when I check the site I see this message "You are not currently selected." If you can, please consider. I think the problem is معنی جمله سلام من نوید هستم و شماره پیگیری من این است"2010ik3c03213dd".من در قرعه کشی سال 2010 شرکت کردم. نامه پذیرش شما را از طریق پست دریافت کردم ، اما وقتی که خودم را از سایت چک کنم این پیام را می بینم"شما انتخاب نشده اید." اگر ممکن است، لطفا رسیدگی کنید. من فکر می کنم مشکلی به وجود آمده است RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-03-2009 08:05 PM امیدوارم ردیف بشه RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-03-2009 08:26 PM سلام این جو ورزشگاه هم چیزه بدیه ها !!!!
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-03-2009 11:18 PM سلام cky عزیز. واقعا متشکرم بابط این حس دوستی و همکاری و راهنماییتون با بنده. اما باید عرض کنم بنده نامه ای دریافت نکردم(گریه). فقط مشکوکم که قبول شدم یا نه. اگر در پست هام طوری نوشتم که شمارا به این اشتباه انداختم پوزش میطلبم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - giantboy94 - Jul-04-2009 08:47 AM سلام به همه من هم قبول نشدم حالا پیش به سوی 2011 نشد 2012 - نشد 2013 - ..... - نشد 2032 - دیگه من دارم میرم اون دنیا پسرم جای من میره RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - leilabakht - Jul-04-2009 09:17 AM با سلام من و همسرم هم قبول نشديم. خوب عيبي نداره انشاءالله سال آينده. ما كه 9 سال شركت كرديم سال ديگه هم روش..................
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - leilabakht - Jul-04-2009 09:24 AM cky نوشته:navid_usa نوشته:l من انگلیسی ام خوب نیست به انگلیسی باید بگیم دیگه . با سلام فكر كنم شماره كانفرم نامبر بايد 16 رقمي باشدو شما 15 رقم نوشتهايد....
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mehran_rouzbehi - Jul-04-2009 12:59 PM بچه ها من اگه میفهمیدم چرا dvlottery اینقدر ضعیف کار میکنه خوب بود مثلا وقتی مشخصاتو میزدی میگفت آقا یا خانوم فلانی شما برنده نشدید برنامشون انقد ضعیف برنامه نویسی شده من الان هم فامیلیمو اشتباه زدم هم confirm number و هم فامیلیمو بازم میگه has been not selected ! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - soltan - Jul-04-2009 01:36 PM با کمال خوشحالی باید بگم که من دارم خودمو برا 2011 اماده میکنم ایشالا همه سال دیگه با هم میریم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-04-2009 10:41 PM دوستان با سلام نتیجه ایمیل به کی سی سی محترم در خصوص خرابی سایت چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی پیگیری نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Ashkan78 - Jul-04-2009 10:57 PM من زدم ولي فكر نكنم تا چند روز آيندخهجئاب بدند... Erasmus نوشته:دوستان با سلام RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - muhammadinfo - Jul-04-2009 10:57 PM Erasmus نوشته:دوستان با سلام تایید میشه. کسی پیگیری نکرد؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - pagan - Jul-05-2009 01:59 PM کلی حال کردم هنوز میتونم توی وطنم بمونم و از این زندگی پر از نعمت لذت ببرم سالی یکبار شاید پست بزنم اما شاید بعضیا اینجا باشند یادشون باشه سال قبل چند تا پست زدم و اماری دادم از کسانی که سالهای شرکتشون توی لاتاری دو رقمی شده و هنوز در سنگر مبارزه هستند برای خود من هم دیگه عادی شده الان چندین سال دارم شرکت میکنم و دیگه شبیه یک بازی شده حتی دیگه فکر نمیکنم از دیدن نامه هم خوشحال بشم از روز اول هم بر ان اصل موافق بودم که امریکا به هر کسی اجازه ورود نمیده و اصولا روی مدارک باالاتر از دیپلم تمرکز میکنه رویائی زندگی نکنیم واقع بین باشیم با داشته های خودمون اینده مون رو بسازیم موفق باشید و امیدوار RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-05-2009 02:28 PM دوباره و سه باره سلام نخیر ! مثل اینکه خودم باید یک ایمیل جانانه به کی سی سی محترم بزنم و از آنان توضیحات لازم را خواستار شوم!!! ![]() کسی سفارشی چیزی ندارد؟!!! ![]() راستی ایمیل کی سی سی محترمه چی بود؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-05-2009 09:02 PM سلام متن ایمیل رو میگید تا بفرستم؟ من نمیدانم چه بنویسم؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-05-2009 09:08 PM سال دیگه هم شرکت میکنیم به امید قبولی RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Ashkan78 - Jul-05-2009 09:51 PM من خودم ميل زدم. چون يه جورائي برنده هستم و Case Number هم دارم، احتمالش زياده جواب بدن. navid_usa نوشته:سلام متن ایمیل رو میگید تا بفرستم؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-06-2009 12:34 AM با سلام این هم متن نامه بصورت نسبتا گویا : Dear KCC
I have a problem about your Web Site. When I and others I visit your site , Your site shows the same following message for all : " Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program " Please guide me about this problem. Best Regard Ahmadi متن نامه : کی سی سی محترم من یک مشکل دارم . هنگامی که من و هر کس ، سایت شما را میبینیم ، برای همه این پیغام نشان داده میشود :....... لطفا من را راهنمایی کنید. بهترین احترام احمدی RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Kian kiani - Jul-06-2009 05:32 PM salam doostan baradare man ghabool shodeh madrakesh ham diplome man 1 soal dashtam man shenidm vaghti miri sefarat behet migan baraye gereftane vizaye amrika baayd 90 milion toman (be poole iran goftam) bedi ta betooni beri amrika in doroste ya na? khahesh mikonam zod javabamo bedid mamnoon misham RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - arashj666 - Jul-06-2009 06:37 PM Kian kiani نوشته:salam سلام نه آقا جان این حرفها چیه؟ شایعه است! البته ممکنه منظور داشتن یک اسپانسر باشه که لازمه مطالب مربوط به اسپانسر رو بخونه. موفق باشین RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-06-2009 08:42 PM Kian kiani نوشته:salam با سلام خیلی هم دلشان بخواد ! تازه فکر کنم نود میلیون هم بتوانی درآمد کسب کنی .این را جدی عرض میکنم. خوب البته باید دید هدف از رفتن به بلاد کفر چیست؟
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-06-2009 08:47 PM navid_usa نوشته:سلام متن ایمیل رو میگید تا بفرستم؟ دوست گرامی با سلام متن آماده است در پست های بالایی موجود است . امید است هرچه سریعتر ارسال نمایید . با تشکر RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Ashkan78 - Jul-06-2009 10:15 PM سلام من از كسايي هستم كه نامه به دستم رسيده ولي تو سايت مي گه برنده نشدم. چند ساعت پيش زنگ زدم به KCC. بعد از پرسيدن Case Number، اسم و تارخ تولد بهم گفتند كه شما برنده شدي، نامه ات از طرف ما بوده، و مي توني مراحل بعدي رو ادامه بدي. ضمنا گفتند كه سايتمون ايراد داره و بعضي كسايي كه بردند نمي تونن توي سايت ببينن. گفتن داريم سعي مي كنيم درستش كنيم. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - iran - Jul-06-2009 11:15 PM سلام این سایت مشکل داره دوستان شما هر اسمی و هر شماره ای که بزنید میگه برنده نشدید پس سایتشون مشکل داره شما هم میتونید امتحان کنید و چه موقع سایتشون را درست میکنند RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-07-2009 12:40 AM تا حالا اصلا کسی پیغام قبول شده اید رو دریافت کرده؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-07-2009 12:49 AM cky نوشته:تا حالا اصلا کسی پیغام قبول شده اید رو دریافت کرده؟ سلام بله من دریافت کردم تو این پست. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Ashkan78 - Jul-07-2009 12:58 AM دوستامون درست مي گن... بعضي ها مي تونن پيغام قبولي رو توي سايت ببينن. بعضي ديگه نه. اما در هر صورت من پيشنهاد مي كنم هركي براش نامه قبولي با پست اومده به سادگي از كنارش نگذره و حداقل يه تماس تلفني با KCC بگيره تا خاطر جمع بشه. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-07-2009 01:32 AM چه بده این سایته ! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - fariba - Jul-07-2009 02:37 AM اصلا سایت خرابه هان بابا اگه قبول شده بودیم باید یه نامه می اومد خدمت دوستان بگم که هی نگین همه قبولی ها لیسانس به بالا هستن انقدر لیسانسیه داریم که قبول هم نشدن یکیش خود من و همسرم این قبول نشدن مال بدشانسیه و بس RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-07-2009 02:54 AM به هر حال احتمالش خیلی کمه.درصدش خیلی پائین تر از اونیه که فکرش رو بکنید.ولی این از اون تیرهاس که یه دفعه به هدف می خوره و آدم باورش هم نمیشه که برنده شده !!!! الان کسایی هستن که 9 سال هم شرکت کردن ولی هر سری اسمشون درنمیاد و به امید سال بعد میان.صبر و اعتماد به نفس هم چیزه خوبیست.به امید 2011 RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Kian kiani - Jul-07-2009 10:35 AM 1- دوستان بالاخره سایتَشون درست شد یا نه؟ 2- و برادر من که قبول شده نامه اش تا کی باید بیاید دم خانه؟ 3- دوستان چند درصد احتمال داره بره سفارت و ردش کنن 4- و اینکه بعد از سفارت چند سال وقت طول میکشه تا بره آمریکا؟ RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Kian kiani - Jul-07-2009 10:45 AM 1- دوستان برادر من که قبول شدن چند درصداحتمالش هست بره سفارت و ردش بکنن و علت رد کردناشون چیه؟ 2- سایت بالاخره درست شد؟ 3- اگر کسی نامه براش تا الان نیومده اما تو سایت قبول شده باشه درسته؟ 4- RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mohammad_usa - Jul-07-2009 11:29 AM سلام دوستان برای من هنوز نامه ای نیومده از سایت هم که چک میکنم هر شماره ای هم که بدی میگه شما انتخاب نشدید یک ایمیل به kccزدم و مراتب رو گفتم و ازشون پرسیدم من بالاخره قبول شدم یا نه که جوابشون آدمو گمراه میکنه این جوابو ببینید چون این پیغام اتوماتیک هست شاید برای همه که ازشون سوال میکنند بدهند. Greetings Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they can be found here: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html. This is an automated message, please do not reply. Thank You, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ The Kentucky Consular Center[/align] RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-07-2009 12:24 PM Kian kiani نوشته:1- دوستان بالاخره سایتَشون درست شد یا نه؟ سلام کیان جان: 1-خیر سایت همون جوریه 2-نامه ها از اردیبهشت ماه فرستاده میشه و ما توی تیر ماه هم شاهد رسیدن نامه بودیم.آخرین روز ارسال نامه ها 1 جولای هست که 5 روز طول می کشه برسه و متاسفانه امروز 7 جولای هست 3-اگر مدارکش کامل باشه و بیماریه خاصی و سابقه ای چیزی نداشته باشه به امید خدا مشکلی پیش نمیاد و بیشتر روی مدارک و ترجمه دقیق آنها دقت کنید.حفظ آرامش و خونسردی هم مهم است 4-اگر به FBI CHEK اینا نخوره معمولا تا یک هفته بعد ویزا رو بعد مصاحبه می دهند.در اون صورت اگر همه چیز عادی باشه شما 6 ماه وقت دارین که خودتونو به آمریکا برسونید که در غیر این صورت ویزا باطل میشه RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - cky - Jul-07-2009 12:32 PM mohammad_usa نوشته:سلام دوستان برای من هنوز نامه ای نیومده از سایت هم که چک میکنم هر شماره ای هم که بدی میگه شما انتخاب نشدید یک ایمیل به kccزدم و مراتب رو گفتم و ازشون پرسیدم من بالاخره قبول شدم یا نه که جوابشون آدمو گمراه میکنه این جوابو ببینید چون این پیغام اتوماتیک هست شاید برای همه که ازشون سوال میکنند بدهند. mohammad_usa عزیز درست است.همون طور که در متن نامه ذکر شده این نامه اتوماتیک است و از شما خواسته که دوباره ریپلی نکنید چیزی از نامه مشخص نیست و فقط از شما خواسته برید و آنلاین چک کنید.مثل اینکه سیستم آنلاین دردی رو دوا نمی کنه و نامه ملاک اول قبولی است RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-07-2009 01:03 PM Ashkan78 نوشته:سلام با سلام واقعا این طور گفتند؟ بسیار خوب پس کمی مطمئن شدیم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mosafer - Jul-07-2009 06:14 PM Erasmusجان، ميشه شماره kcc رو براي ما هم لطف كني بذاري ، منم مي خوام تماس بگيرم. ممنون مي شم. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - mosafer - Jul-07-2009 06:18 PM ببخشيد منظورم ashkan 78 بود، اشتباه كردم.
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - fariba - Jul-08-2009 03:31 AM آقا محمد سلام ممنون از اینکه اون پیام رو گذاشتین معلومه که می گن هی نامه و زنگ نزنین که راه به جایی نداره و ملاک همون نامه است که باید بدستمون برسه ولی باید یه چیزی بگم من فکر نمی کردم انقدر همه زود ناامید بشن ها البته من و همسرم هم خیلی حالمون گرفته شد وقتی اسممون تو سایت نبود ولی چه کنیم این همه سال صبر کردیم یه سال دیگه هم روش باید پذیرفت این همون تیر در تاریکه است دیگه، یه هو دیدی خورد به هدف الهی به امیدی که شاید تا همین ماه بازم نامه ای برسه پر از خبر خوب و امید بخش RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Ashkan78 - Jul-08-2009 06:13 AM 0016065267500 البته تا Case Number؛ نام و نام خانوادگي، و تاريخ تولداتو نگي سلامتو هم جواب نمي دند. RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - arashj666 - Jul-08-2009 01:06 PM mohammad_usa نوشته:سلام دوستان برای من هنوز نامه ای نیومده از سایت هم که چک میکنم هر شماره ای هم که بدی میگه شما انتخاب نشدید یک ایمیل به kccزدم و مراتب رو گفتم و ازشون پرسیدم من بالاخره قبول شدم یا نه که جوابشون آدمو گمراه میکنه این جوابو ببینید چون این پیغام اتوماتیک هست شاید برای همه که ازشون سوال میکنند بدهند. سلام دوست عزیز این نامه فقط به منظور اطلاع شما از اینکه نامه تون به دستشون رسیده، براتون ارسال شده.جواب سوال شما رو هنوز ندادند. معمولا 2-3 روز برای اینجور سوالها زمان می گذارن. البته جواب هم آخر سر هم درست نمی دن! من تجربه دارم!
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - NAV!D - Jul-08-2009 03:31 PM سلام. ایمیل کی سی سی چیه؟ بی زحمت بنویسید RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-08-2009 03:46 PM سلام آقا نوید ایمیل و تلفن KCC ( KCCDV@state.gov ( E-mail telephone number 606-526-7500 RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - muhammadinfo - Jul-08-2009 09:20 PM جوابش نیومد RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-08-2009 11:57 PM دوستان با سلام تاریخ آغاز لاتاری 2011 چه موقع است ؟ (لطفًا دقیق باشد)
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - seravin - Jul-09-2009 01:37 AM Erasmus نوشته:دوستان با سلام سلام همه ساله ثبت نام لاتاری از تاریخ 11 مهر شروع و در تاریخ 11 آذر ماه به پایان میرسد بعبارتی 2 اکتبر تا 1 دسامبر. شاد و سربلند باشید RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - soltan - Jul-09-2009 08:42 AM پیش بسوی 2011 امیدوارم همه موفق بشیم RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - تسكا - Jul-11-2009 07:21 AM سلام دوستان يه سوال دارم تو قسمت ثبت تاريخ تولد بايد فقط سال تولد رو بزنيم ديگه آره ؟ و فاميلي اگه نه راهنمايي كنيد چطوري مشخصات وارد كنيم براي ديدن قبولي يا قبول نشدن RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - ninaa - Jul-11-2009 08:16 AM سال تولد + شمارتون رو وارد كنيد موفق باشيد RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - pouya_tmt - Jul-11-2009 11:58 AM سلام بر همگی! من 14 تیر یه ایمیل از طرف کنسول گری آمریکا در رابطه با برنده شدن توی لاتاری در یافت کردم. البته تو لاتاری ثبت نام کرده بودم ولی چیزی از اون را یادداشت نکردم(منظورم confirm number و ....)و الان از طریق سایت نمی تونم بدونم واقعا برنده شدم یا نه؟!!!! لطفا کمکم کنید بدونم اولا برای برنده ها ایمیل این چنینی می فرستند یا نه؟ دوما اگه اون کد ها را نداشته باشم طوری میشه؟ در ضمن ایمیل از طرف info.usakcc00 بوده حالا دیگه من نمی دونم از این ایمیل های سر کاری یا نه؟ یه سری کد و این حر فا هم تو ایمیل بود مثلcase number .preference catagerisو چند تا دیگه!!! نیاز مند کمک سبز شما هستم! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Arta - Jul-11-2009 12:23 PM سلام دوست عزیز با نهایت تاسف باید بگم که 100% سرکاریه و خودتونو زیاد مشغولش نکنید چون برای برنده از طرف کی سی سی هیچ ایمیلی فرستاده نمیشه و حتی از آدرس ایمیل هم معلومه که سرکاریه RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-13-2009 10:50 PM با سلام دوستان رفتن تعطیلات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اینکه همه چیز تعطیل شد!! نزدیک به دو ماه دیگه ثبت نامه!! ![]() از شرایط بد حداکثر استفاده را کن! RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - usa.lover - Jul-13-2009 11:39 PM سلام به همه!!! 1.بچه ها بیاید تا تو فرومهای دیگه هم فعال باشید...همش لاتاری لاتاری بابا بیایید تو فروم های زندگی در آمریکا هم بحث کنیم...به نظر من اونجا بحثها شیرین تر و جذاب تر هستن. 2.بچه ها من یه سوال داشتم که کمی به جوابی که خودم دارم شک دارم...می خواستم بدونم تو فرم لاتاری نوشته بود: آدرس خط 1 و آدرس خط 2 منظور چیه؟ ممنون RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - saeedhei - Jul-14-2009 12:43 AM tourism-and-migration نوشته:سلام به همه!!! با سلام دو تا فیلده اگه آدرستون توی اولی جا نشد ادامه آن را در فیلد دوم ذکر نمائید . RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - soltan - Jul-15-2009 11:00 AM بچه ها به آمریکائیا افتخار بدیم برا 2011 یا نه RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - Erasmus - Jul-23-2009 02:35 PM اوه.... نخیر ، بعد از اعلام نتایج این قسمت مثل برهوت ، خلوت شده است!!!!!!!!!!!!!!!
RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - تسكا - Aug-23-2009 09:29 AM سلام دوستان براي دوست من يه نامه اي اومده كه فكر ميكنه شايد براي ويزا و اين چيزا باشه اگه ميشه دوستان عزيزر راهنمايي كنن تا ببينيم چيه ؟ Dear, Read the attached copy of the Visa winning notification, Reply this winning notification massages to the claim agent assigned to handle your visa documentation. He will guide you through your visa and flight ticket documents processing. Thanks RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - sniffer - Aug-23-2009 02:47 PM از این ایمیل ها برای من زیاد می یاد توجه نکن RE: نتایج لاتاری 2010 در سایت DV lottery اعلام شد. - muhammadinfo - Aug-25-2009 12:06 AM ما امسال هم شرکت خواهیم کرد. تا کور شود آنکه نتوان دید |