|
زندگی در شهر آستین تگزاس
|
|
Oct-10-2007، 10:57 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: Jul-27-2011 04:36 PM توسط frozen mind.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
زندگی در شهر آستین تگزاس
راهنمای زیر برای دانشجویان تازه وارد به دانشگاه تگزاس در آستین تهیه شده است، اما بخش زیادی از مطالب آن برای مهاجرین غیر دانشجو که این شهر را برای زندگی انتخاب میکنند هم مفید است.
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام شماره کیس: AS93XX نامه اول: 2007 4th April ارسال مدارک: 9th May 2007 دریافت پاکت دوم: 23rd March 2008 مصاحبه: 6th May 2008 كليرنس: 13th May 2008 دريافت ويزا: 9th June 2008 دریافت کارت: 11th July 2008 |
|||
|
|
Oct-11-2007، 02:47 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: راهنمای زندگی در شهر آستین تگزاس
فرشاد جان من نیویورک رو فقط دیدم و اونجا زندگی نکردم، بنابراین اطلاعات دقیق نمیتونم بهت بدم، فقط میدونم که هزینه های زندگی در نیویورک بالا هست و مخصوصا اجاره خونه رقم زیادی هست. در ضمن صحنه هایی که توی فیلم و عکسها میبینی مربوط به یک محله خاص نیویورک به اسم منهتن هست، بقیه شهر تفاوت زیادی با منهتن داره. برای اینکه هزینه های خونه تا حدودی دستت بیاد میتونه قسمت Housing اینجا رو نگاه کنی:
برای مشاهده باید عضو سایت باشید لینک ثبت نام شماره کیس: AS93XX نامه اول: 2007 4th April ارسال مدارک: 9th May 2007 دریافت پاکت دوم: 23rd March 2008 مصاحبه: 6th May 2008 كليرنس: 13th May 2008 دريافت ويزا: 9th June 2008 دریافت کارت: 11th July 2008 |
|||
|
|
Sep-07-2010، 02:02 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام. میشه بگید در آستین ایرانی ها چند نفرند .؟
آیا از حجاب جلو گیری میکنند؟ از نظر فساد اخلاقی چگونه هست؟ |
|||
|
|
Sep-07-2010، 05:37 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
در هیچ کجای آمریکا جلوی حجاب رو نمی گیرند...
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. ![]() شماره کیس: 2011AS18XXX دریافت نامه قبولی: May/2010/19 ارسال فرم : June 6 نامه دوم : 4 April 2011 مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011 کلیرنس : June 2011 9 دریافت ویزا : 15 June 2011 تاریخ پرواز : 8 July 2011 |
|||
|
|
Sep-30-2010، 09:28 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من در یداهو زندگی میکنم بد ا ۲ سال که به آمریکا آمدم به این نتیجه رسیدم که اگر به تحصیل نکنم اینجا جایی برای من نیست من قصد دارم به آستین بروم برای ادامه زندگی. اما در آنجا من کسی را ندارم فقط شنیدم که در این شرایط بد مالی آمریکا آنجا جای مناسبی است من به دنبال اطلاعتی از آنجا هستم خاهش میکنم هرکس اطلاعتی دارد خواهشن در اختیار من قرار دهید این ایمیل من است. /seanglory7@gmail.com
|
|||
|
|
Apr-30-2011، 11:05 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان میشه اطلاعاتی در مورد محله های مختلف آستین بدین. من قصد دارم تا 2 ماه دیگه به آستین بروم اما اطلاعات زیادی در مورد محله های اونجا ندارم.
با تشکر |
|||
|
|
Jun-24-2011، 01:48 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: Nov-14-2012 07:28 AM توسط saeedmv.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم این پست رو در تاریخ چهارده سپتامبر مینویسم در حالی که یک سال در آستین زندگی کردم و الان به ایالت نوادا و شهر لاس وگاس آمدم ... من یک فیلمساز هستم با بیش از دوازده سال سابقه ی کاری در ترکیه و ایران . با توجه به اینکه یک کار تخصصی در استین تگزاس داشتم و حقوقی بالغ بر بیست دلار در ساعت دریافت میکردم، امروز از اینکه تگزاس رو ترک کردم و به اینجا اومدم خوشحالم و هم ناراحت ... نارحتی ام به یک دلیل هست و اون هم از دست دادن فضای زیبا، آرامبخش و امن شهر استین که با روحیه ام بسیار سازگار بود ولی خوشحالم از اینکه امروز در قیاس با دو ایالت متفاوت میتونم شما رو بیشتر راهنمایی کنم.
دوستان عزیزم داستان ارزانی در تگزاس بیشتر شبیه به یک افسانه هست، هر چند در قیاس با ایالت کالیفرنیا و و شهر هایی مثل واشنگتن و نیویورک بله ایالت خیلی ارزانی هست ولی وقتی با شهر لاس وگاس قیاس میکنم در مرحله ی اول متوجه موضوع جالبی میشم، اینکه در این ایالت( نوادا) برای مواد غذایی تکس وجود نداره و وجود فروشگاه های کوچک محلی باعث بالا رفتن رقابت و ارزانی یک سومی مواد غذایی به نسبت تگزاس هست .. موضوع بعدی اجاره ی خانه هست که در تگزاس شبیه به هفت خوان رستم ... برای اجاره ی یه آپارتمان بسیار ساده در محله ی پایین شهر بقدری باید دوندگی کنید که اگر از پا نیافتید با مبلغ بالایی برای دو سه ماه بتونید اجاره کنید اختصاصن تازه وارد ها که هیچ سابقه ای ندارن ... ولی من در اینجا وارد یک مجتمع آپارتمانی شدم قیمت هاش فوق العاده پایین بود، به آفیس رفتم در عرض بیست دقیقه خونه رو بدون چک کردن حتی سوشیال سکیوریتیم اجاره کردم، محله و زیبایی ش به هیچ وجه به پای تگزاس نمیرسه ولی قیمتش خیلی از مشکلات رو حل میکنه ... جالبتر اینکه من اپارتمان تک خوابه اجاره کردم ولی اپارتمان من دو خواب داره و فقط 490 دلار ماهیانه پرداخت میکنم که برای شروع فوق العاده است .. و اما مساله ی فوق العاده مهم ... آستین یک شهر دانشجویی هست و همین موضوع باعث شده که کارهای ساده و ارزان هم به سختی پیدا بشه ... نمونه اش رو بسیار دیدم که میگم ... از دوستانی که آمدن ... ولی اینجا همسرم و خودم در همان هفته ی اول استخدام شدیم با بیمه و مزایای بسیار بالا و البته حقوق تقریبن دو برابر تگزاس ... برای اون دسته از دوستانی که به امید دانشگاه و غیره و ذالک میخوان بران تگزاس باید بگم . بله تگزاس ایالت فوق العاده خوبیه برای درس خوندن ولی عمده مشکل دوستان این هست که هنوز فرق داشنشگاه و کالج برای اونها مبهم هست ... دوستان عزیزم شمایی که تازه از ایران وارد آمریکا میشید تقرین ورود شما به دانشگاه در یک یا دو سال اول غیر ممکن هست مگر اینکه زبان فوق العاده خوبی داشته باشید و یا مدارک بالای فوق لیسانس ایران رو داشته باشید در غیر اینصورت باید و باید از کالج شروع کنید که داستانش کاملن متفاوته ... در سراسر ایالات متحده کالج های زیادی وجود داره که البته هر شهری هم معمولن یک کالج به اصطلاح دولتی داره ... کالج آستین یا همون آستین کامیونیتی کالج، کالج بسیار عالی هست ولی در قیاس با اینجا باید بگم که نوع تدریس، بورکراسی اداری در مورد وام تحصیلی و فاینانشیال اید بسیار سخت گیر هست ... این در حالی هست که بعد از ورودمون به لاس وگاس در هفته ی دوم تمامی وام های تحصیلی رو دریافت کردیم و جالب تر اینکه زمان کلاسها طوری طراحی شده که شما بعد از ساعت کاریتون میتونید به کلاسهاتون برسید . خلاصه اینکه زندگی در آستین تجربه ی قشنگ و به یاد ماندنی بود ولی خب آب و هوای داغ لاس وگاس رو به شرایط نسبتن سخت زندگی در آستین ترجیح میدم ... باز هم دوستان اگر سوال خاصی در مورد نوادا و شهر لاس وگاس بود میتونید به من ایمیل بفرستید نظراتم رو به صورت شفاف راجع به تگزاس بیان کردم، پس لطفن راجع به تگزاس اینقدر ایمل نفرستید ... saeed.mv@hotmail.com |
|||
|
|
Jul-27-2011، 10:06 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی عجیبه، آستین از لحاظ کار و کیفیت زندگی از دالاس خیلی بالاتره اما نمی دونم چرا اینقدر ساکت مونده و کسی ازش صحبت نمی کنه
|
|||
|
|
Jul-30-2011، 10:33 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE: زندگی در شهر آستین تگزاس
من فکر می کنم تو سایت اپلای ابرود بهتر می تونید راجع به آستین اطلاعات بگیرید چون اغلب بچه هایی که با ویزای دانشجویی میان مقصدشون آستین است
2010 ------------------------------ آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم |
|||
|
|
Aug-17-2011، 07:39 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: Sep-15-2012 11:45 AM توسط saeedmv.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان آنقدر پرسیدیم ، کسی پاسخ نداد ، خودمون پاشدیم اومدیم آستین ، الان یک ماهی هست که در آستین زندگی میکنیم ، شهر فوق العاده آرام ، منظم ، امن ، و زیبایی هست ، گرما بقدری لطیف هست که به هیچ وجه در اواسط تابستان اذیت نشدیم ، قیمت ها فوق العاده ارزان هست ، برای خرید مواد غذایی توصیه میشه حتمن از فروشگاه های H.E.B استفاده کنید ، حدود هشت هزار ایرانی اینجا زندگی میکنن ، دریاچه ی Lady bird Lake در Down Town زیبایی خاصی به این شهر بخشیده و مردم بسیار مهربونی داره . دوستان هر سوالی راجع به آستین باشه پاسخگو خواهم بود ، در کل به هر شخصی توصیه میکنم زندگی در آستین رو ....
متن زیر رو الان که درست یکسال از ورودم به شهر آستین میگذره مینویسم براتون ... استین شهر دانشجویی و فوق العاده اروم هست ... دسترسی به نقاط مختلف شهر اسون و هر امکاناتی سهل الوصول... کرایه اپارتمان به نسبت مکان فرق میکنه ولی در کل از اونجا که من خودم هم نمیتونستم در محله های خوب آستین خونه بگیرم بخاطر اینکه گرون بودن و البته محله هایی که ارزون بودن هم چنگی به دل نمیزدن تصمیم گرفتم بیام به شمال استین یعنی ( یه جایی نزدیک یقه (: ) درواقع همون منطقه ی Round Rock که به لحاظ قدمت از آستین قدیمی تره ولی نوساخت ... منطقه ای فوق العاده زیبا، امن و ارزان و البته خیلی باکلاس و شیک اطرافش دریاچه های زیبا و جنگل های سر سبز . فقط به خاطر فاصله اش با مرکز شهر استین هست که قیمت هاش ارزانترن ... من تو مجتمع اپارتمانی زندگی میکنم که فاصله اش با مرکز شهر آستین بیست دقیقه رانندگی هست و امکانات خوبی مثل استخر ، باشگاه های ورزشی ، محیط آرام و زیبا و البته امنیت فوق العاده بالا ... من در یک واحد تکخوابه ی نسبتن بزرگ هستم که کرایه ی ماهیانه اش 670 دلاره ... آستین بین کلانشهر های تگزاس خیلی کوچیکه ولی مهم اینه که اینجا زندگی بر خلاف جاهای دیگه در خیابانهای شهر جریان داره و میتونی شب های جمعه و شنبه و یکشنبه بری Down Town و خیابونهای مملو از مردم شاد رو ببینی ... شهر موسیقی زنده ی دنیا یاد میشه و دانشگاه یو تی پنجمین دانشگاه بزرگ آمریکا اینجاست ... کار پیدا میشه ولی خب میزان درآمد برای کارهای پایین زیاد بالا نیست ... اگه بخوای کار فروشگاهی و رستورانی بکنی ... 8/25 دلار در ساعت با هفته ای چهل ساعت کار گیرت خواهد اومد ... که برای زندگی یکنفره کافیه کافیه ... نکته ی مهمی که من همیشه به دوستان مهاجر میگم و هیچ کدوم رعایت نمیکنن اینه که اگه حتی دو هفته دارین به اومدن به آمریکا لطفن تمام ساعات و ثانیه های این دوهفته رو به خوندن زبان با خبره ترین دبیر ها بگذرونین .. پول خرج کنید برای زبان ... چون اینجا که رسیدین درگیری های روزانه زیاد وقتی براتون نمیذاره که بخواین بشینین و مطالعه کنین ... البته اینم بگم که زبان رو با مطالعه هم زیاد نمیشه یاد بگیرید مگر اینکه شش هفت ماهی اینجا کار کنید تا بتونید راه بیافتید ... مدرک لیسانس ایران اینجا هیچ ارزشی نداره و فقط میتونین در صورت ادامه ی تحصیل چند تا واحد اضافی تر باهاش پاس کنید ... دوستان هر سوالی داشتید میتونید از طریق این ایمیلم بپرسید، خوشحال میشم کمکی کرده باشم saeed.mv@hotmail.com |
|||
|
|
Aug-18-2011، 08:55 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خیلی خوشحالم که میشنوم که یکی از دوستان مهاجرسرایی به آستین اومدن، جالبه که ما هم تقریبا یک ماهه به این شهر اومدیم. همانطور که سعید عزیز گفتن شهر بسیار خوبیه، بدون ماشین هم میشه تو این شهر زندگی کرد که خب باید یه کم سختی رو تحمل کنین. تا اینجا که ما فهمیدیم مناطق غربی شهر محل بهتری برای سکونت هست. چون در اون مناطق بیشتر دانشجوها زندگی می کنن و محیط بهتری داره. نکته ای که خیلی دلگرم کنندس اینه که آدم تو این شهر کاملا احساس امنیت میکنه و ما تا الان هیچ موردی از خشونت یا دزدی ندیدیم و نشنیدیم (البته ارتباطات زیادی هم نداشتیم). قیمت خونه هم نسبت به شهرهای دیگه مناسبه و بسته به مساحت و موقعیت خونه از ماهی 450 دلار شروع میشه.
گویا یکی دیگه از دوستان مهاجرسرایی هم قراره تا اواخر سپتامبر به آستین بیان، امیدوارم با اضافه شدن ایشون جمعی تشکیل بشه که بتونه در حد توان به بقیه دوستان کمک کنه. خوشحال میشم اگه بتونم به دوستای خودم کمک کنم. راستی آقا سعید، شما واسه کار اقدامی کردین؟ |
|||
|
|
Aug-19-2011، 12:49 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(Aug-18-2011 08:55 AM)mohsen mirzaei نوشته است: برای مشاهده باید عضو سایت باشیدلینک ثبت نام خیلی خوشحال شدم از آشنایی شما محسن عزیز ، در حال حاظر در حال گذراندن دوره های مرتبط با کار هستم ، البته این دوره ها عمومی نیست ولی اگر کسی از دوستان خواست میتونم اطلاعاتی که بدست آوردم رو در اختیارشون بذارم . محسن جان تمام حرف هایی که در مورد استین زدید حقیقت هست و آرامشی که در این شهر هست رو با هیچ چیز نمیشه عوض کرد . من در شمال آستین زندگی میکنم و در چند ماه آینده قصد دارم به نزدیکی های دریاچه نقل مکان کنم اگر کیس مناسبی پیدا کردم . |
|||
|
|
Aug-19-2011، 10:36 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(Aug-18-2011 08:55 AM)mohsen mirzaei نوشته است: برای مشاهده باید عضو سایت باشیدلینک ثبت نام با سلام به شما دوست عزیز میتونید یه مقایسه ای بین این سه شهر داشته باشید آستین/دالاس/هیوستن/از نظر آب وهوا/مکانهای ادامه تحصیل/کار/.البته اگر تحقیق کردید قبلا.با تشکر کیس نامبر2010 ورود اول اکتبر 2010 ورود دوم:می2011 باآرزوی توفیق برای شما someil=سمیل=اسماعیل=samuel |
|||
|
|
Aug-20-2011، 08:22 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام به شما تگزاس دوست عزیز
![]() از نظر آب و هوا فقط میتونم بگم که هیوستون هوای شرجی تری نسبت به دو شهر دیگه داره، با توجه به اینکه تا الان فقط در آستین بودم بیشتر از این نمیتونم راهنماییتون کنم، دوستان دیگه باید نظر بدن. از نظر ادامه تحصیل هم بستگی به رشتتون داره، اینکه توی ایران چی خوندین و اینجا میخواین تو چه رشته ای ادامه تحصیل بدین. آخه رنک دانشگاهها تو رشته های مختلف با هم فرق میکنه. اگه رشتتون رو بگین بهتر میشه راهنمایی کرد. خب تو اکثر رشته های فنی دانشگاه آستین دانشگاه بهتریه، البته همین میتونه دلیلی باشه واسه اینکه ممکنه اصلا به شما admission هم ندن!!! البته برای ادامه تحصیل قاعدتا باید برای چند دانشگاه اپلای کنین و نتایج رو با هم مقایسه کنین، پس خیلی تو این مورد سخت نگیرین، میتونین یک سال توی یکی از این شهرها زندگی کنین و پس از in-state شدن برای همه دانشگاههای تگزاس اپلای کنین و ... ولی دقت کنین که دو دانشگاه خوب تگزاس یعنی Texas Tech و Texas A&M که تو اکثر رشته ها از دانشگاههای هیوستون و آرلینگتون (و در برخی موارد از دانشگاه آستین!!!)بهتر هستند تو شهرهای بسیار کوچیکی قرار دارن، پس بهتره قضیه انتخاب شهر واسه سال اول رو بر اساس دانشگاه اون شهر انجام ندی. برای کار هم چون خودم یک ماهه دارم تلاش بیهوده میکنم پس اصلا به حرف من گوش نکن که بدبخت میشی اینطوری که من فهمیدم هیوستون شهر بسیار بزرگ با فرصت های خیلی بزرگه. توی آستین هم کار خیلی زیاده، ولی فکر کنم متقاضی خیلی خیلی زیاده که نوبت به ما نمیرسه!!این نظرات بر اساس تحقیقات، شنیده ها، دیده ها، تخیلات و توهمات بنده بوده، دوستان دیگه میتونن یه دستی برسونن و تکمیلش کنن. (Aug-19-2011 10:36 PM)someil نوشته است: برای مشاهده باید عضو سایت باشیدلینک ثبت نام |
|||
|
|
Oct-01-2011، 05:11 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام میخواستم بدونم اگر کسی بخواد استین کار کنه با مدرک لیسانس مکانیک از جه راهی میتونه اقدام کنه؟
البته فقط برای کار نه تحصیل مرسی چقدر باید هزینه کنه ؟ایا اونجا براش کار پیدا میشه؟"؟ |
|||
|
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

اینطوری که من فهمیدم هیوستون شهر بسیار بزرگ با فرصت های خیلی بزرگه. توی آستین هم کار خیلی زیاده، ولی فکر کنم متقاضی خیلی خیلی زیاده که نوبت به ما نمیرسه!!